Aktywne Wpisy

open_or_die +2439
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory

tobaccotobacco +972
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.

Stało się jednak inaczej.
Otóż przyszła klientka, która poprosiła o możliwość skorzystania z toalety, a że dostępna była tylko ta dla pracowników, toteż poproszono kumpla, żeby zaprowadził babkę do kantyny, a jak skończy, to żeby przyprowadził ją z powrotem. Kumpel babkę zaprowadził, babka weszła do toalety, a on czekał przy drzwiach kantyny. Czeka i czeka i czeka. W końcu menadżer zauważył go przechodząc i pyta się co on tu robi. Więc kumpel mówi, że na tą babkę czeka, ale coś długo nie wychodzi. Może upadła czy co.. Poszli do toalety, a babki nie ma.. Spojrzeli się obaj dziwnie tylko na siebie i poszli obejrzeć monitoring żeby sprawdzić, jakim cudem im się kobita rozpuściła w powietrzu...
Wyobraźcie sobie zdziwienie operatora kamer, menadżera a przede wszystkim kumpla, kiedy na ekranie monitora pojawił się nagle on, wraz z klientką i odprowadziwszy ją do drzwi tak się #!$%@?ł w akcji, że wrócił do kantyny i stał jak pała kolejne 10 minut czekając, aż ta znów wyjdzie z łazienki :D Nie wiem, jak się z tego wytłumaczył, bo taksa podjechała i pojechał do pracy, ale jak wróci, to muszę go dopytać, bo coś czuję, że ta historia musiała się skończyć ciekawie :D
Inb4 ćpun i patologia, ćpa w pracy i inne żale. Cała historia działa się prawie 10 lat temu, a kumpel zdążył zmądrzeć i nawet dał radę wskoczyć na kierowniczy stołek w sporej firmie, a ten numer był jednorazowy i całkowicie niezamierzony.
#narkotykizawszespoko #wykopjointclub #heheszki #coolstory #pracbaza
A w małej firmie to musisz na klęczkach błagać o urlop...
PS. Nie spinaj się, bo popuścisz ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
kto oglądał, ten wie. :)
https://youtu.be/DuGfgv_eDEo