Aktywne Wpisy
tentin_quarantino +355
pani Karina Bosak z Ordo Iuris przyparta do muru plącze się niczym pan Sławek Mentzen w słynnej debacie z Petru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
Bananek2 +1059
schizofrenik ma tak pełny obraz świata jak Ty swojego. Skąd wiesz że nie masz schizofrenii i świat jest taki jaki Ci się wydaje? Skąd psychiatra ma pewność że to nie on jest szalony? skoro nie widzisz nic a jedynie budujesz wizję świata na podstawie sygnałów dochodzących z oczu skąd wiesz że jest taki jaki go widzisz? Skąd wiesz że
@schizotypowycynik: A skąd wiesz że ty nie masz schizofrenii? Wiesz co pójdźmy dalej: skąd wiesz, że wszyscy wokól ciebie nie mają schizofrenii? Skąd wiesz że twoi bliski, twoi nauczyciele to nie psychopatyczne monstra pragnące twojego cierpienia? Skąd to wiesz kolego? Widocznie dużo wiesz skoro kwestionujesz moje argumenty na zasadzie
ja wiem że nie mam schizofrenii bo mi lekarz powiedział. Ale skąd wiem że w ogóle świat z tym lekarzem istnieje? Bo pamiętam? Ale moja wiara w pamięć jest równie niezachwiana jak wiara paranoika w urojenia.