Aktywne Wpisy
Duszeczek +6
Jak oceniacie te buty, są ładne, czy nie?
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Ładne buty?
- Tak 59.9% (861)
- Nie 40.1% (576)
lajsta77 +204
#czytajzwykopem niestety, jakbym zapamiętał przynajmniej 10 % tego co w życiu przeczytałem to byłbym geniuszem.
Hehee, #tfwnogf moooocno, to wszedłem sobie na omegle.
Z godzinę skakałem po małolatkach i koniobijcach(hehehhee hipokryzja?), aż w końcu trafiła się Ona. Leżała sobie w staniku i majteczkach. Napisałem siema, odpisała. Zapytałem co tam?. Odpisała że wróciła dopiero z pracy i gorąco. Temat ruszył do przodu i już po chwili wyciągnąłem kutangensa XD. Pochwaliła i zapytała skąd jestem. #!$%@?.jpg coś trzeba wymyślić. Jeb "z warszawy". Taki #!$%@?! Odpisuje że ona też. Mówi że do poniedziałku ma wolną chate, dawaj na seksy xD No pytam skąd jest ona podała jakąś ulice (#!$%@?, tak się napaliłem że już nie pamiętam) powiedziała że to blisko rynku. "A ty skąd?". O #!$%@?ł.exe.
-Yyyyyy ja to... na Pradze mieszkam xD (dobrze że oglądałem krawczyka to znam chociaż jedną dzielnice[a to okazało się że nawet #!$%@? blisko było tego rynku]).
Łeh, zwaliłem, powiedziałem że zaraz wyjeżdżam i poszedłem grać dalej w lola XD
W sumie tak myśle teraz że #!$%@?łem. Mogłem przejechać się te 450 km i poruchać xD Miała zgrabne ciało, zadbane paznokcie, pomalowane na takie jaskrawe kolory. No zajebista była. Ehhhh...Ale dlaczego taka chętna. I od razu adres podała. Tyle świrów (XD) w sieci. #logikarozowychpaskow
Az tak przy chcicy tracicie racjonalne myślenie? ;D
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Krawczyk był z woli
@mikulbm: Kurski coś mówił o pradze :<
@Misterius: jaka #!$%@? butelką?! ;o
@szakal555: albo bez bólu w podbrzuszu #pdk
To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis