Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +45
#nieruchomosci #warszawa #mieszkanie #pieniadze #inwestowanie #kredyt
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
lubiepicherbatke +38
#!$%@? widzowie
Mircy przymierzam się do zakupu dostawczaka, takiej typowej blaszki w długości L3 lub L4.
Zastanawiam się nad Fiatem Ducato Maxi 2.3 MJ (130 KM) a Oplem Movano 2.3 2.3 BiTurbo (130KM).
Z tego co widzę w ofertach Movano ma już normę EURO6 i DPF o którym naczytałem się samych złych rzeczy (wyższe zużycie paliwa, dopalanie, koszty jego wymiany/regeneracji).
Może macie jakieś doświadczenia z tymi modelami.
Sugestie który model byście polecali albo odradzali.
Ewentualnie jakie inne marki wziąć pod uwagę?
jakbym mial decydowac to bym bral ducato => popularniejszy, silnik prostszy w budowie, tansze czesci i serwis
@rhel: silniki mogą się różnić, ale technologia dokładnie taka sama, używa się tych samych rozwiązań by zmieścić się w normach.