Aktywne Wpisy
kimikini +11
hej, u mnie w firmie kontraktorom beda dawac zegarki kontrolujace sen i trzeba bedzie miec to caly czas na reku dzien i noc.
firma popierajac to niby jakimis badaniami z dupy mowi ze nie beda placic 100% tylko 70% stawki godzinowej w dniu w ktorym ktos nie mial min 7godz snu. uznala ze czesc osob nie pracuje efektywnie z tego powodu. wtf?! jeszcze jakies aneksy trzeba podpisac i srednio mi sie to
firma popierajac to niby jakimis badaniami z dupy mowi ze nie beda placic 100% tylko 70% stawki godzinowej w dniu w ktorym ktos nie mial min 7godz snu. uznala ze czesc osob nie pracuje efektywnie z tego powodu. wtf?! jeszcze jakies aneksy trzeba podpisac i srednio mi sie to

kulass +36

#lodz ##!$%@? #rower
Komentarz usunięty przez autora
obok moich rodziców parę lat temu wybudowali getto komunali i socjali. Tzn walnęli 8 czy 10 nowych bloków, żeby patolę ze Starego MIasta i Bydgoskiego Przedmieścia wywalić na obrzeże. I tak się sobie powoli rozwija, Brajanki, Dżesiki, Sebusie i Karynki #!$%@?ą sobie swobodnie.
Robimy tak:
1. Ogradzamy ich wysokim betonowym płotem strzeżonym 24h
2. Ustawiamy wszędzie kamery.
3. Robimy pierwsze prawdziwe badania na dzikiej populacji i
@S-Type: "Od kilku dni jeżdżę" lub "kilka dni temu postanowiłem jeździć". #grammarnazi