Wpis z mikrobloga

No i stało się tak jak mówiłem, #pokemongo zostało opanowane przez #!$%@? siedzące na botach i fakegps, waląc gruche do CP, a normalni gracze momentalnie się zniechecili. Sama aplikacja stała się jeszcze większym gównem.

Nie rozumiem, jakim cudem, mając tak potężną marke z takim potencjałem, Nintendo zdecydowało się wydać tak badziewny soft od januszy programowania z Niantic
  • 46
@M4ks: No zajebiscie, że się znają ale gowno to daje bo aplikacja ma mnóstwo oczywistych błędów i nikt nic z tym nie robi. Do tego ciągle wieszanie się i crashe. Dla mnie to może być i #!$%@? loża noblistów, ale fakty są takie, ze aplikacja jest beznadziejna

@kobiaszu: to kup sobie lepsza ( ͡° ʖ̯ ͡°) albo zrób sam... Prowadziłeś kiedyś projekt na wieksza skale niż
@M4ks: Pracuję na codzień jako programista przy dużym projekcie. Mam do nich żal, że zamiast poczekać z premierą i wypuścić dopracowany produkt, wydają taką niedoróbkę.

"to kup sobie lepsza ( ͡° ʖ̯ ͡°) albo zrób sam... "
No tak, jakim prawem można mieć pretensję do firmy, że wypuszcza niedorobiony produkt, no bezczelność xD
@kobiaszu: no tak myślałem bo brzmisz jak wykopki co robia od pol tygodnia w php i juz by wszystko napisały lepiej a po godzinach dłubią własnego WoWa.
Przecież skoro to taaakie proste, Ty masz wiedzę i doświadczenie... Pieniądze lezą na ulicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@M4ks: Firma wydaje aplikację i zachęca do używania, ludzie krytykują bo jest to niedoróbka, wydana za szybko, tylko po to, żeby zgarnąć jak najwięcej hajsu bo lato się zaczyna.

"Hurr Durr jak śmiecie krytykować, to nie jest takie proste pisać aplikacje, jak umiecie to zróbcie lepszą" xD

Rozumiem, że #!$%@? chleba też nie mogę krytykować jeżeli nie jestem piekarzem?
@M4ks: Nie no EOT, Masz rację, aplikacja jest zajebista, programiści z Niantic zajebisci, Nintendo zajebiste, tylko userzy #!$%@? szkalują i psioczą na naszą super gierkę, którą przecież robimy charytatywnie i wcale nie zarabiamy na niej miliardów

Jak długo żyje, białorycerzy pokemon jeszcze nie spotkałem
@kobiaszu: o jak dupa boli ze ktos zarabia chociaż zapewne nie na Tobie ( ͡° ͜ʖ ͡°) "jestem programistę, wszystko zrobiłbym lepiej" - przerabiałem przez pare lat ten motyw z kazdym juniorem co przychodził do pracy, przyzwyczaiłem sie xD
@M4ks: I tak, boli mnie dupsko niemiłosiernie. Za gówniarza byłem #!$%@? mafiozem pokemonów, zbierałem je jak szalony i żyłem nimi przez długi czas. Jak dowiedziałem się, ze powstaje pokemongo to się znowu zajaralem i liczyłem na to, że zrobią to porzadnie. Zamiast tego, po kilku dniach grania, czuje się jakby mi ktoś dał szmatą w ryj i zwyczajnie oszukał, wydając smierdzącą kupę, jaką jest pokemonGO. Tak, mam żal do Nintendo i