Aktywne Wpisy
rafau16 +802
Nie ma to jak przyjechać do rodziców dziewczyny z która kiedyś się kręciło (nie doszło do niczego więcej, poleciała do innych) którzy cię lubią i zaprosili do siebie na kawę i gofry i zostać przez nią potraktowanym jak powietrze. Jak to mirki widzicie?
Ok nie pykło każde poszło w swoją stronę ale z rodzicami mam kontakt chodzimy do lasu, na ryby, na rowery. A ona to typowa księżniczka 23 lata.
Na nic
Ok nie pykło każde poszło w swoją stronę ale z rodzicami mam kontakt chodzimy do lasu, na ryby, na rowery. A ona to typowa księżniczka 23 lata.
Na nic
Nie rozumiem, jakim cudem, mając tak potężną marke z takim potencjałem, Nintendo zdecydowało się wydać tak badziewny soft od januszy programowania z Niantic
@kobiaszu: xD oj tam, firma odpowiedzialna za najwieksza gre tego typu, ale oczywiscie sie nie znaja, wykopki w php zrobiliby lepiej xD
@kobiaszu: to kup sobie lepsza ( ͡° ʖ̯ ͡°) albo zrób sam... Prowadziłeś kiedyś projekt na wieksza skale niż
"to kup sobie lepsza ( ͡° ʖ̯ ͡°) albo zrób sam... "
No tak, jakim prawem można mieć pretensję do firmy, że wypuszcza niedorobiony produkt, no bezczelność xD
Przecież skoro to taaakie proste, Ty masz wiedzę i doświadczenie... Pieniądze lezą na ulicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Hurr Durr jak śmiecie krytykować, to nie jest takie proste pisać aplikacje, jak umiecie to zróbcie lepszą" xD
Rozumiem, że #!$%@? chleba też nie mogę krytykować jeżeli nie jestem piekarzem?
Jak długo żyje, białorycerzy pokemon jeszcze nie spotkałem
Widzę, że u ciebie w firmie podobne praktyki - wypuszczamy release z niedoróbkami, a jak klient się pokapuje, że dostał gowno to "Jak umiesz to zrób lepsze".
@Artisanol: można co jakiś czas wystawiać pytanie dla bota (tak jak są np te obrazki pt "wybierz zdjęcia z drzewem" itd) - chociaż czasochłonne by było generowanie coraz to nowych pytań
Od wielu lat na stronach internetowych są zabezpieczenia przed botami (captcha itp) i nagle się nie da, bo gra?
schematycznie dzialajace boty nawet nie udajace telefonu to nic trudnego do zbanowania