Wpis z mikrobloga

@Invar: Do jakiego czasu? Mówisz, jakby Pokemony to była pierwsza gra w jaką kiedykolwiek grałeś. Oszuści byli, są i będą i żadne zgłaszanie nic nie pomoże szczególnie jeżeli gra jest darmowa i zbanowany użytkownik za 5 minut wróci z nowym kontem - przecież jego to nic nie kosztuje bo i tak oszukuje. Liczenie, że im się to znudzi albo przestaną to robić bo z tego nie ma żadnej zabawy to
  • Odpowiedz
@Musiek_: "czity" to wszystko co daje nieuczciwą przewagę nad innymi graczami a jako osoba tylko słuchająca o WoT wiem, że narzekano na te "mody" bo są wallhacki, aim boty, pokazywanie na mapie przeciwników i inne.
  • Odpowiedz
serio? ale wy ludzie śmieszni jesteście. Mówię wam to jako osoba która widzi zbieraczy pokemonów co dzień. wyglądacie żałośnie, czy to siedząc przed PKiN czy łażąc zapatrzeni w te telefony. Kultura leży i kwiczy

@karol-bialy: strasznie mi z tego powodu wszystko jedno.

@sprawa: dlatego ja przestałem grać, kupiłem 3DS i czekam na prawilną wersję bez frajerów (aka cziterów/boterów).
  • Odpowiedz
@Polansky:

szeryfy od tagowania... ja p------e. Na przyrodzie swirujecie, ze to takie prace spoleczne na szuche?

Nie wiem na jakiej przyrodzie. Mam prawie 3 dychy na karku i tego gówna nie chcę widzieć... Zresztą...
rad31 - @Polansky: 
 szeryfy od tagowania... ja p------e. Na przyrodzie swirujecie, z...
  • Odpowiedz