Aktywne Wpisy
picasssss1 +917
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
Kearnage +527
#pracbaza #platnerstwo i trochę #pokazmorde
To nie moje rękodzieło, ja tu tylko pomagałem, szef i kolega to tłukli by wyglądało jak wygląda
Wołam plusujących poprzedni hełm:
@Adass, @aleks0814, @alotbsol, @anenya, @Aplasidon, @Arakiel, @arek_zx, @Asteroida, @Bjornolf, @BlackReven, @bluehawaii91, @bzykacz, @chvast, @CimBor, @Cocat, @Commando, @Domowik, @DS18B20, @elektroda_topliwa, @Erk700, @FantaZy, @FrauWolf, @Future_Prime_Minister_of_Poland, @greg_26, @Janie, @johann89, @kavec, @kornik_sosnowy, @Koteczeg, @kulkowicz, @KurtMeyer, @Laaq, @leszczoza, @malpie_runo, @matek22, @mateusznakonieczny2323, @MaxMar, @MtEverest, @norbw74, @orderofchaos, @orfan, @padrepio, @paymon, @pitrek136, @powalacz, @Powuyo, @qoompel, @rdza, @reaper6161, @rozmiar-czcionki, @Saganis, @saldatoreafilo, @Schecterro, @Shermanm4, @StgWasser, @stonedCaptain, @sunsu-sun, @wyporkiewicz, @szpongiel, @tomsonyot, @tytyrytek, @Vcx13, @wte_i_wewte, @Zakonnik_z_Notre_Dame, @Zapaczony
Blacha po całości takiej samej grubości? 1,5 mm?
@bigdabro: To ja jestem szerszy, ta zbroja nie dla mnie.