Wpis z mikrobloga

@Famina: Czy aby dać komuś radę trzeba być w tym temacie omnibusem? Ja się nie znam na serwerach. Skoro ten się regularnie dzień w dzień #!$%@? to chyba sprawa jest prosta - zmień serwerownię. Ale może lepiej się zamknąć i nie odzywać, bo jak ktoś komuś coś doradzi i nie napisze przy tym tekstu na A4 co ma robić krok po kroku to na tego człowieka naskoczysz, że narzeka?
  • Odpowiedz
@evenstar: Walnij to Ty się w łeb i proszę: daj te linki zamiast pisać bajki. Poza tym nie napisałem, że tylko różowe pasiary, ale (tutaj zacytuję, bo widać podczas pisania tych wywodów zapomniałaś już co ja napisałem):

I ah, tak. Bo jak bronię tego co powiedziałem, bo jakaś różowa pasiara wie lepiej co miałem na myśli to oznacza, że spinam dupę. :D
  • Odpowiedz
Poza tym bardzo #!$%@? mnie to co ludzie o mnie mówią i piszą, skoro ostatnio nawet się okazało, że teesowe kółko sugeruje, że ja jestem stalkerem kiedy to... Osoby wystalkowane w tamtej aferze same mi się dawno temu ujawniły. Życie wykopowiczów opiera się na plotkach, nie faktach. Później się dziwisz, że np. mnie na party nie było. Dziwne?
  • Odpowiedz