Aktywne Wpisy
Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
cornel9192 +156
#trzecieoko #dindunuffin #azja
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
Bez cukru. Białego.
Od dawna mam z tym problem, lubię słodkie i generalnie dużo za dużo.
Zobaczymy, na pewno owoce (winogrona, cytrusy..) będę jadł czy do kawy łyżeczkę miodu (naturalny).. ale m&msy, ciastka itp w kosz..
Będzie ciężko na początku to pewne.
#uzaleznienie #oswiadczenie #zdrowie
Dzięki (-:
Wiesz, ja pracuję dość ciężko fizycznie i w sumie to spalam (178cm/81kg) ale nie mogę na przykład pozbyć się grzybicy paznokci..
A wiadomo czym grzyb się odźywia xD
No i generalnie tak.. butelka coli, wafelki, cukierki, batony i to dziennie..
Podchodziłem kiedyś ale bez przekonania i kiedy nerwy zaczynały dawać we znaki to szybko, czekolada i problem z głowy :D
Mam jeszcze ksylitol z poprzedniego podejścia ale nie wchodził jakoś :D różnicę czuję hehe..
Najgorzej jest właśnie z napojami i słodyczami, tutaj tego najwięcej. Muszę to zbić na maxa ale raz na jakiś czas dobrego sernika to sobie nie odmówię ;-)