Aktywne Wpisy

Wiskoler_double +107
#szczecin #oknonaprzystanek #nikotynizm #uzaleznienie #p-------y
Następny gostek przyłapany na paleniu na przystanku, szósta rano a ten kopci jak lokomotywa. Aż się ciemniej zrobiło. Idź sobie śmierdzieć gdzieś indziej, a nie ludkom na przystanku śmierdzisz.
Temperatura przystankowa dwanaście koma pięć stopnia według Niejakiego Celsjusza, wilgotność siedemdziesiąt cztery procent.
Następny gostek przyłapany na paleniu na przystanku, szósta rano a ten kopci jak lokomotywa. Aż się ciemniej zrobiło. Idź sobie śmierdzieć gdzieś indziej, a nie ludkom na przystanku śmierdzisz.
Temperatura przystankowa dwanaście koma pięć stopnia według Niejakiego Celsjusza, wilgotność siedemdziesiąt cztery procent.
źródło: Obraz 2025-05-01 06-03-25
PobierzCo lepsze do samoobrony kickboxing czy muay thai?

Pytanie. Kupiłem koszulę bez kołnierzyka. Ot, normalna koszula, długie rękawy etc. No tylko że kołnierzyka nie ma. Mi się w uj podoba. Mojej różowej - nie. Hurrdurr nie masz gustu.
Pytanie więc do was - czy taka koszula jest ok? (w komentarzu drugie zdjęcie)
źródło: comment_u0V9LcZqkfXnFV9X1PFHi5dP3pTSNnIy.jpg
PobierzFajna?
tylko nie zapinaj ostatniego guzika pod szyją
Nigdy, przenigdy nie pytaj wykopków o zdanie w sprawie mody. To są totalne bezguścia - albo stuleje albo moda 'na inżyniera' którego ubiera mama, albo sebixy. Pytanie się ich o wygląd to jak pytanie się kuca o ekonomię - dostaniesz milion anegdot i banałów, żadnego potwierdzenia w czymkolwiek i odwoływanie się do tego jak to w XIXw. było cudownie, nie mówiąc o całkowitym
@kodishu: podoba mi się i będę w niej chodził
@kodishu: bo jestem ciekaw xD
Ale skoro Ci się podoba to noś taką.
a wolę jak Neo
źródło: comment_M9ewJdEIyA2g13qSx55Hqqr18f6S5QK4.jpg
Pobierz