Wpis z mikrobloga

• 360
Powiem tak. To co się dzieje w Krakowie to coś niesamowitego. Nigdy ale to nigdy nie widziałem takiej radości i zabawy na ulicach. Wczoraj graliśmy z kapela w bramie floriańskiej. Ludzie z najdalszych zakątków świata typu Sri Lanka, Senegal czy Australii tańczący do naszych góralskich utworów - coś czego nie uswiadczylem nigdy. Nawet jeśli jestes niewierzący to nie możesz podważyć że Kraków teraz to stolica świata a tyle ile zobaczyłem przez te dni, ilość kultur jakie poznałem i jedność jaka poczułem z tymi ludźmi to przekracza wszelkie moje wyobrażenia. Kto jeszcze ma opcje - wbijaj do Krk. Dziś gram w kościele mariackim od ok 20 do północy. Zapraszam #sdm #krakow #kosciol
  • 74
@sorhu: @syluch: no mnie to dotknęło i nie mam jak zarabiać przez przeszło tydzień ;) ale co zrobić. Wakacje są, człowiek by pojechał ale ciekawe czy coś wpadnie siana po sdm.

Fajnie to wyglada w NH tylu czarnuchow sobie lata. Tacy ciekawi miejsc. Tylko boje sie troche o bezpieczeństwo
bo pracujemy jak normalni ludzie? Na karaiby sobie już nie pojadę przez to #!$%@? sekciarskie stowarzyszenia

@MojaCiemnia: normalny człowiek to sobie bierze urlop kiedy potrzebuje i jedzie na karaiby, murzyn haruje dla pana, mentalny murzyn jest zły że nie może pracować dla pana.

@sorhu: cóż poradzić, kto mógł się spodziewać tłumów i utrudnień, nie mogłeś tego przewidzieć i dostosować życie do tego ;) Niestety nie każdy dzień będzie wyglądał identycznie,
@Camel665: A czemu jakiś spęd ludzi ma mi mówić kiedy mam brać urlop, jak mi nie pasuje teraz brać urlopu, bo mam inne plany urlopowe?? Tak ciężko pojąć?

Masz mentalność taką: robimy sobie super imprezkę, a wy tam murzyni dupa cicho i się dostosujcie i nie marudźcie, bo nam tu fajnie i sobie śpiewamy i jest miłość i radość.

Ja pierdzielę...