Wpis z mikrobloga

@Plupi: O, fajnie jakby naprawili to co spaprali w poprzednim patchu. Nie wiem czy dam radę jechać w funrace, mam takie spadki wydajności po ich ostatnim popisie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@TheSznikers: Nie wiem, nie miałem czasu szukać.
@snsv: No zawsze coś naprawią, cos popsują. Ja mam bardzo wyraźny spadek płynności, o jakieś 20- 30 fpsów i z tego co pamiętam z ostatnich rozmów na TS, nie tylko ja mam takiego dropa po patchu.
  • Odpowiedz
@RealAKP @snsv: Ja nie wiem Panowie co Wam wszystkim te klatki tak przeszkadzają. Sam mam na kompie wszystko na ultra a kartę ledwie gtx 750 i jak mam spadek klatek to po prostu to olewam :D Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się z tego powodu w kogokolwiek przywalić, a i na drugim byłem w stanie na lemans dojechać bez przygód.
  • Odpowiedz
@samFTW: Jak mi klatki z 60 do 30 spadly w normalnej jezdzie z plnym gridem, tak przy starcie z 30 do 10 i to nie jest fajne. Czekam na koniec miesiaca i zaczynam sie rozgladac za jakas grafika. Bede potrzebowac porad eksperta, wiec jak ktos ostatnio jest na biezaco to prosze o podpowiedzi. Chcialem rx480, ale wiadomo jak wyszlo :(
  • Odpowiedz
@TheSznikers: No widzisz, bo ja mam w dupie fpsy :P Rozdziałka 1080p. I tak jestem w stanie jeździć bez kontaktów i dojeżdżać wysoko.

EDIT: i nie, nie na hotlapach, tylko online, przy pełnym gridzie a nawet na funrace'ach. Oczywiście, mam 45 klatek, czasem więcej, często mniej. Ale jak w takim razie wytłumaczysz to, że jestem w stanie jeździć bezkontaktowo i dojeżdżać wysoko?
  • Odpowiedz