Aktywne Wpisy
illmatic +274
#ukraina #oswiadczenie #wojna #lidl #biedronka #niedzielahandlowa
Nie polecam wspierać tych zbiórek. Sprawdziłem fundacje ktora stoi pod dyskontem i nie ma informacji na stronie ile jest przekazywane na faktyczne działania statutowe. Prosiłem wielokrotnie o te informacje ale nie były mi udostępnione.
Osoby zbierające pieniądze nie przekazują informacji jaki procent zbiórki jest przekazywany na cele statutowe.
Pani prezes fundacji ma siatkę firm z pracownikami tymczasowymi oraz sprzątającym oraz fundacje.
To wszystko powoduje ze uważam
Nie polecam wspierać tych zbiórek. Sprawdziłem fundacje ktora stoi pod dyskontem i nie ma informacji na stronie ile jest przekazywane na faktyczne działania statutowe. Prosiłem wielokrotnie o te informacje ale nie były mi udostępnione.
Osoby zbierające pieniądze nie przekazują informacji jaki procent zbiórki jest przekazywany na cele statutowe.
Pani prezes fundacji ma siatkę firm z pracownikami tymczasowymi oraz sprzątającym oraz fundacje.
To wszystko powoduje ze uważam
BanbaBanba +59
Komentarz usunięty przez moderatora
@ladzik: Ta i znowu przyjdzie 7 stulejarzy #pdk xD
Wracamy z kumplami z imprezy autobusem. Jak wiadomo w Radomiu rządzi Radomiak Radom, jednak tam gdzie wysiedliśmy była dzielnica Broni Radom. My wyjebka ostro w wojny prymitywnych plemion, ale była na przystanku taka Karyna z #!$%@?ą pod okiem i krzyczała "Broń #!$%@?, broń #!$%@?". Nie zdążyliśmy odejść 10 metrów a tu nagle jak nie wyskoczy 20 sebixów zza rogu, jak jeden w nią
@demagog: Powiem ci, że u mnie w rodzinnym mieście imo łatwiej wygarnąć w michę niż w Warszawie, a wielkość miasta podobna ;)