Dzień dobry! Witam po krótkiej bo prawie tygodniowej przerwie. Kochani, zespół DigitalWorkshops się powiększa i przygotowuje dla Was coś naprawdę wyjątkowego. Więcej o naszym przedsięwzięciu dowiedzie się niebawem. Tymczasem zapoznajcie się z setnym wydaniem Digitalworkshop, cieszcie się i świętujcie razem z nami!
➡ #digitalworkshops #100! – Codzienna porcja linków z ciekawymi zagadnieniami związanymi z grafiką komputerową i z jej pogranicza.
W każdym linku umieszczony jest oddzielnie przygotowywany przez ostatni tydzień DigitalWorkshops. Podzieliłem je na sześć różnych tematów, ze względu na to że zbliżają się dwie a nawet trzy duże konferencje. Będę w kolejnych wydaniach komentował to co się na nich pojawi. A na pewno wszystkie informacje będą niezwykle ciekawe. Sami widzicie co niesamowitego przygotowali na Comi-Con. Enjoy!
Żeby DigitalWorkshops rozwinął się w coś ciekawego, i angażującego potrzebuje kilka słów od was. Stworzyłem krótką i szybką do wypełnienia ankietę. Link poniżej :)
❗ Podobało się [like + share], a będzie ich więcej. :D Masz ciekawą informację lub link wyślij mi go w wiadomości prywatnej lub na mail. info@digitalworkshops.pl
Zazdroszczę Wam że se możecie o każdej porze iść po coś do żabki czy innego sklepu. Ja najbliższą mam dopiero w powiatowym (ponad 20 kilometrów)... #przegryw
➡ #digitalworkshops #100! – Codzienna porcja linków z ciekawymi zagadnieniami związanymi z grafiką komputerową i z jej pogranicza.
W każdym linku umieszczony jest oddzielnie przygotowywany przez ostatni tydzień DigitalWorkshops. Podzieliłem je na sześć różnych tematów, ze względu na to że zbliżają się dwie a nawet trzy duże konferencje. Będę w kolejnych wydaniach komentował to co się na nich pojawi. A na pewno wszystkie informacje będą niezwykle ciekawe. Sami widzicie co niesamowitego przygotowali na Comi-Con. Enjoy!
➡ DigitalWorkshops 100 / #moviemaking
DigitalWorkshops 100 / Moviemaking
#reel #animation #cameraimage #storytelling
➡ DigitalWorkshops 100 / #gamedev
DigitalWorkshops 100 / Gamedev
#unreal #gry #gamedev #unity
➡ DigitalWorkshops 100 / #vfx
DigitalWorkshops 100 / VFX
#3dsmax #reel #tutorials #titledesign
➡ DigitalWorkshops 100 / #workshops
DigitalWorkshops 100 / Workshops
#conferences #graphicdesign #interaction #art
➡ DigitalWorkshops 100 / #digitalart
DigitalWorkshops 100 / DigitalArt
#affinity #zbrush #mattepainter #perception
➡ DigitalWorkshops 100 / #webdev
DigitalWorkshops 100 / Webdev
#webdev #jquery #css #blokchain
Żeby DigitalWorkshops rozwinął się w coś ciekawego, i angażującego potrzebuje kilka słów od was. Stworzyłem krótką i szybką do wypełnienia ankietę. Link poniżej :)
➡ DigitalWorkshops Ankieta 2016
DigitalWorkshops możesz znaleźć na:
Na stronie z wszystkimi linkami i newsletter: Strona i Newsletter
Facebook: http://bit.ly/29HQ4Jb
Grupa Graficy: http://bit.ly/29HPE5F
Wykop: http://bit.ly/29HQ8bU
❗ Podobało się [like + share], a będzie ich więcej. :D
Masz ciekawą informację lub link wyślij mi go w wiadomości prywatnej lub na mail.
info@digitalworkshops.pl
#100 #siggraph #thu #thutv #promisedland #pokazmorde