Aktywne Wpisy
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak byście zareagowali gdybyście mając 35 lat dowiedzieli się, że wasz dziadek nie jest waszym dziadkiem, a wasza matka też nie była świadoma, że jej ojciec nie jest jej ojcem? I ten dziadek was na dodatek wychowywał do 12 roku życia, był kimś wyjątkowo ważnym dla was. Aha i babcia żyje, ale twierdzi że badania DNA to pomyłka. I też was wychowywala xd #drama #rodzina #trudnesprawy
───
Jak byście zareagowali gdybyście mając 35 lat dowiedzieli się, że wasz dziadek nie jest waszym dziadkiem, a wasza matka też nie była świadoma, że jej ojciec nie jest jej ojcem? I ten dziadek was na dodatek wychowywał do 12 roku życia, był kimś wyjątkowo ważnym dla was. Aha i babcia żyje, ale twierdzi że badania DNA to pomyłka. I też was wychowywala xd #drama #rodzina #trudnesprawy
───
Micky +1
Czy jest jakiś Mirek albo Mirabelka, który pomógłby z oceną czy cena za poniższą szafę jest akceptowalna czy raczej z kosmosu?
Wymiary: wysokość 260 x szerokość 180 x głębokośc 60
Korpus: płyta meblowa Kronospan
Fronty: płyta MDF lakierowana
Cena: ~12 000 PLN
Jest może też jakiś krótki poradnik po materiałach, które wybierać?
#budownictwo #remontujzwykopem #remont #stolarz #stolarstwo #pytaniedoeksperta #meble #meblenawymiar
Wymiary: wysokość 260 x szerokość 180 x głębokośc 60
Korpus: płyta meblowa Kronospan
Fronty: płyta MDF lakierowana
Cena: ~12 000 PLN
Jest może też jakiś krótki poradnik po materiałach, które wybierać?
#budownictwo #remontujzwykopem #remont #stolarz #stolarstwo #pytaniedoeksperta #meble #meblenawymiar
#pytanie #cebuladeals #banki #pieniadze
Który bank po BZWBK?
zapraszamy do nas :)
Nasz serwis możesz przetestować pod linkiem: http://www.nowedemo.mbank.pl/login.htmlDo 1.08 możesz skorzystać z promocji "Zarabiaj z eKontem" i dostać nawet 500 zł. Szczegóły są na stronie: https://www.mbank.pl/indywidualny/promocje/konta/zyskuj-z-ekontem/Pozdrawiamy,
Zespół mBanku
Zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
@pifpawko: Nie wiem jeszcze. Nie rozglądałem się na poważnie za alternatywą. Kiedyś koleżanka polecała mi BGŻ, bo niby wszystko za darmo (ale jak jest obecnie to nie wiem).
Chyba łyknę to konto, łatwo jest spełnić te warunki na 50zł extra co miesiąc.