Aktywne Wpisy
wilang31 +21
To jaki w końcu ma kolor ta sukienka, u mnie na chacie już się prawie o to #!$%@?ą #heheszki #glupiewykopowezabawy
ewa-m +53
#nocnazmiana #weekend #depresja
Dotarło do mnie że najlepsze lata dawno przeminęły. Lata dzieciństwa, kiedy do nocy biegało się po dworze, opowiadało straszne historie, wchodziło na drzewa zbierając papierówki, grało w gumę i skakankę. Prawdziwe dziecięce przyjaźnie, dyskoteki i pierwsze zauroczenia. Kiedy to tak realnym wydawało się dwunastolatce że taki Billie Joe z Green Day czy Larry Mullen z U2 kiedyś przyjedzie, naprawdę się w niej zakocha i przeżyją love story jak z
Dotarło do mnie że najlepsze lata dawno przeminęły. Lata dzieciństwa, kiedy do nocy biegało się po dworze, opowiadało straszne historie, wchodziło na drzewa zbierając papierówki, grało w gumę i skakankę. Prawdziwe dziecięce przyjaźnie, dyskoteki i pierwsze zauroczenia. Kiedy to tak realnym wydawało się dwunastolatce że taki Billie Joe z Green Day czy Larry Mullen z U2 kiedyś przyjedzie, naprawdę się w niej zakocha i przeżyją love story jak z
Jak przypomne sobie przymus do bezmyślnego wkuwania biologii czy głaskania po głowie za wbite do łba daty to aż mi głupio. Jeszcze jak potrafiłeś uporządkować chronologicznie wydarzenia historyczne to już byłeś złote dziecko.
Inna sytuacja, z podstawówki. Chyba czereiec, było upalnie. Matematyca pozwalała opuścić klasę tylko tym, którzy wkuli kilka zasad podzielnosci liczb. #!$%@?ła się do pojedynczych slow.
Dopiero w szkole średniej wymaga się od uczniów myślenia. A z tym, przy takiej tresurze, moze byc ciezko.
#tedx #edukacja #podstawowka #gimnazjum #edukacja