Wpis z mikrobloga

@LoQtiN: cholera pomyliłem się dzięki to juz zmieniam taga. nie wiedziałem jak to nazwać własnie. wiec nazwałem po prostu wirtualna rzeczywistość. ahaaaa nie mogę juz edytować :(
@Reality: bo gra przeniosła sie do realnej rzeczywistości. Morderstwo w grze stało się prawdziwym i tak naprawdę to pokazuje zarysy przyszłości. ludzie zawsze będą poszukiwać adrenaliny i chcieli coś więcej i więcej ( taka ludzka jest już natura)
@a-lexis Kurde, był serial, że ludzie CHYBA wchodzili do takiej gry i mieli całe miasto do popełniania przestępstw i robienia co chcieli. Ale mogło mi się #!$%@?ć i to było rzeczywiście odgrodzone miasto, do którego można było mieć dostęp... Nie mogę go znaleźć. :/
@Reality: tak tylko ze tabletem oglądasz film bawisz sie pograsz ale nie zrobisz nikomu krzywdy. a zobacz jak ludzie zaczną tracić rozeznanie co jest grą a co już nie , makabra co ?
@a-lexis Nie no rozumiem, chciałem pokazać postęp, którego się nie spodziewamy itd., nie rozgadywać się. Co do tego, że komuś może się mieszać gra z rzeczywistością, to takie przypadki mogą być, czemu nie. Ale nie należy siać paniki i robić materiałów w mediach o tym, że gry są złe, nawet nie chce mi się pisać. Takie osoby są po prostu chore, mają coś psychicznie nie tak. A w przyszłości, jeśli wynajdą coś
Pobierz Reality - @a-lexis Nie no rozumiem, chciałem pokazać postęp, którego się nie spodziew...
źródło: comment_o19aPSI2Ct9AbbOMEMet8FoBvf7kouhc.jpg