Aktywne Wpisy

Duszeczek +2
Jak oceniacie te buty, są ładne, czy nie?
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Ładne buty?
- Tak 59.2% (517)
- Nie 40.8% (357)

Piesel-9 +8
Panowie gdybyście mieli dobrze zarabiającą partnerkę, jej pensja starczałaby na życie i by coś jeszcze odłożyć i chciałaby żebyście zamiast chodzić do pracy zostali kurą domową to byście poszli na taki układ?
Pytanie do Pań, analogiczna sytuacja, pracujecie i zarabiacie bardzo dobrze, wolałybyście żeby Wasz partner chodził do pracy i obowiązki domowe byłyby podzielone między Was, czy jednak żeby siedział i ogarniał dom?
Załóżmy teoretycznie, że nie macie możliwości zatrudnić pani/pana do
Pytanie do Pań, analogiczna sytuacja, pracujecie i zarabiacie bardzo dobrze, wolałybyście żeby Wasz partner chodził do pracy i obowiązki domowe byłyby podzielone między Was, czy jednak żeby siedział i ogarniał dom?
Załóżmy teoretycznie, że nie macie możliwości zatrudnić pani/pana do

Rzecz jasna nikomu nie przeszkadza źródło przodujące w publikowaniu fejkowych historyjek. Ważne, że łechce delikatne podniebienia pelikanów mizoginistyczną treścią.
Wypok pe el, elita internetu.
#shitwykopsays #bekazpodludzi #stulejacontent
60 plusów. Dramat.
@Tamerlan: bo ja wiem, jak swoje przechodzilem z komornikiem to pytalem adwokat czy duzo ma spraw mojego typu to mowila, ze nie, bo glownie wlasnie alimenty robi (sie specjalizowala w tej dzialce prawa czy co).
Zreszta, kazdy kto kiedys przechodzil rozwod w sadzie wie, kto jest do czego zdolny.
Ba, mialem podobny przypadek w dalekiej, ale zawsze, rodzinie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tamerlan: tyle, ze tu nie chodzi o brak alimentow czy ich placenia, ale jak bardzo mozna utrudniac zycie uczciwie placacym...
Zawsze się zastanawiałem, z czego to wynika. Nie wiem, ale się domyślam.
Są kultury, w których nie płacenie alimentów jest odbierana jako czynność niehonorowa i takie osoby wyklucza się z kręgów towarzyskich, bo w praktyce nie płacą na swoje dzieci. W Polsce jak widać nie do pomyślenia.
Masa takich stulejmanów założy kiedyś własne rodziny. Część z nich się rozwiedzie. Przykre zdarzenie, jakim