Aktywne Wpisy
switcher20 +17
Serio? Prawie co drugi wpis w gorących o złych p0lkach... Nie sądzicie, że może macie jakiś problem xd? Że może niezdrowo mieć taką obsesję? Ja rozumiem, że niektórzy mogą być sfrustrowani i trudno im zaakceptować rzeczywistość, ale #!$%@? bez jaj ile można
#przegryw #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #zwiazki #oswiadczenie
#przegryw #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #zwiazki #oswiadczenie
Iron_Maan +12
Kiedyś oddałbym za nią rękę i wiecie co?
Dobrze wiecie.
Miałem z kobietą 10 letni związek, kochałem ją nad życie, rozstaliśmy się w listopadzie, powiedziała że nie spełniam jej potrzeb, widzi we mnie same wady i nie ma że mną stabilności.
Dwa miesiące chodziłem jak trup, myślałem o swoim życiu, zmieniłem się, zmieniłem swoje podejście, swój charakter na lepszy. Okazało się że nie ja byłem problemem tylko miała lekki romans z szefem
Dobrze wiecie.
Miałem z kobietą 10 letni związek, kochałem ją nad życie, rozstaliśmy się w listopadzie, powiedziała że nie spełniam jej potrzeb, widzi we mnie same wady i nie ma że mną stabilności.
Dwa miesiące chodziłem jak trup, myślałem o swoim życiu, zmieniłem się, zmieniłem swoje podejście, swój charakter na lepszy. Okazało się że nie ja byłem problemem tylko miała lekki romans z szefem
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#warszawa #rozowepaski Bo one lubio galerie