Aktywne Wpisy

JoeGlodomor +512
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
gymw8nhnzd +50
Byłem sceptycznie nastawiony do elektryka, ale kolega sobie mocno zachwalał i spróbowałem:
Tesla 3 standard, ~50kWh bateria LFP, pompa ciepła, tył napęd ~300KM i 5,5s do 100 km/h. Zasięg mocno zróżnicowany od temperatury i prędkości, w moim przypadku jakieś 350-500km na jednym lądowaniu.
Co mnie skłoniło do zakupu? Jeżdżę 95% czasu po mieście wokół komina, rzadko kiedy trasy do 100km a raz w roku może 500km do rodzinki.
1) stosunkowo dobre przyspieszenie jak
Tesla 3 standard, ~50kWh bateria LFP, pompa ciepła, tył napęd ~300KM i 5,5s do 100 km/h. Zasięg mocno zróżnicowany od temperatury i prędkości, w moim przypadku jakieś 350-500km na jednym lądowaniu.
Co mnie skłoniło do zakupu? Jeżdżę 95% czasu po mieście wokół komina, rzadko kiedy trasy do 100km a raz w roku może 500km do rodzinki.
1) stosunkowo dobre przyspieszenie jak
źródło: IMG_5512
Pobierz

#bekazpodludzi #rakcontent
źródło: comment_kNq4KaygjmJbVROSayEGHcI5lX1orNLm.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
I k---a słusznie!
teraz tylko trochę lipa bo z naszych podatków ten koleś będzie dostawać rentę czy co tam inwalidzi dostają.
W-------a mnie takie akcje, gdzieś w głębi szkoda mi go jako człowieka no ale K---a sam się o to prosił.
A k---a, szkoda.
Jak będziecie już mieli swoje bachory i powiedzą wam " daj mi tate kluczyki, pojeżdżę se po drodze przy bramie, bo egzamin na ałto trudny" i gdy rozjebią
To c---a dostaną, co najwyżej przez łeb za głupote, a nie kluczyki
Widzisz - ja bachorowi kluczyków nie dam. Są bezpieczne sposoby tylko mózgu trzeba używać. Miłego czekania.
Faktem jest, że ten chłopak narobił sobie problemów tym, że mimo że nie był to jego pierwszy sezon i motocykl jeździł nim bez uprawnień, bo teraz musi płacić nawet za uszkodzone barierki, które inaczej pokryło by zwykłe OC.
@void1984: Niekoniecznie. Mieszkam w Łodzi, jeżdżę motocyklem, więc trochę o sprawie słyszałem, chłopak nie był zielony w temacie, a na kursie na pewno nie uczą szybkiej jazdy litrowym sportem, ale IMO kurs dla formalności powinien zrobić, bo właśnie w takich chwilach każdy ubezpieczyciel pokaże mu faka i płaci za wszystko z własnej kieszeni.
@HetmanPolnyKoronny: Prawda, ale kurs by mu pokazał, by nie wsiadać bez umiejętności na litrowego sporta, oraz że Gladius to też mocna maszyna.