@vargemp: panie, pierwsze co zrobiłem to kwarc położyłem :)
jak się dba, tak się ma.
@luktuc: może i tak. Ale co z tego, że ja dbam, jak mi inni obijają fure? Wszystkie rysy jakie mam są prezentem od jakichś chamów parkingowych. I uprzedzając pytanie - parkuje zawsze z dala od innych, a mimo to.
@luktuc: może i tak. Ale co z tego, że ja dbam, jak mi inni obijają fure? Wszystkie rysy jakie mam są prezentem od jakichś chamów parkingowych. I uprzedzając pytanie - parkuje zawsze z dala od innych, a mimo to.
@MichasQGP: no niestety nie uniknie się tego, więc pozostaje jedynie mozolne naprawianie szkód na bieżąco choć to koszta całkiem spore w całym rozliczeniu ( ͡°ʖ̯͡
#motoryzacja #oswiadczenie
@luktuc: to zależy. Co do zasady wolę BRG, ale nie do każdego pasuje.
Any customer can have a car painted any color that he wants so long as it is black
@unster: polecam położyć ceramikę /kwarc
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vargemp: panie, pierwsze co zrobiłem to kwarc położyłem :)
@MichasQGP: no niestety nie uniknie się tego, więc pozostaje jedynie mozolne naprawianie szkód na bieżąco choć to koszta całkiem spore w całym rozliczeniu ( ͡° ʖ̯ ͡
@luktuc: z tym nie mam większego problemu... no przynajmniej do deszczu ;)