Aktywne Wpisy
Viado +832
Oho, wykopki teraz wielbią Tuska i Hołownię. Założę się że za rok będziecie ich nienawidzić jeszcze bardziej niż Pisowców. Każdego kto zaplusuje ten wpis zawołam równo za rok kiedy sobie przypomnicie prawdziwe oblicze tuska
#bekazlewactwa #bekazpisu #konfederacja #sejm #tusk #polityka
#bekazlewactwa #bekazpisu #konfederacja #sejm #tusk #polityka
exori_vis +5
Czy to jest normalne że na Daily mamy IT Managera, Scrum Mastera, Analityka, Dwóch programistów Frontend oraz dwóch programistów Backend.
No i na Daily nie mamy normalnego spotkania zespołowego tylko jest to jakaś spowiedź programistów przed kadrą zarządzającą. Mianowicie wygląda to tak, że programiści po kolei współdzielą swój ekran Teams i opowiadają po kolei co wczoraj robili np. wchodząc na Pull Requesty, pokazując taski na Jirze czy nawet już jakiś drobny postęp
No i na Daily nie mamy normalnego spotkania zespołowego tylko jest to jakaś spowiedź programistów przed kadrą zarządzającą. Mianowicie wygląda to tak, że programiści po kolei współdzielą swój ekran Teams i opowiadają po kolei co wczoraj robili np. wchodząc na Pull Requesty, pokazując taski na Jirze czy nawet już jakiś drobny postęp
Odpowiedz
- Trochę pachnie Januszexem 47.3% (243)
- Normalna sprawa 11.5% (59)
- Nie mam zdania 9.3% (48)
- Żałosne 31.9% (164)
Faza pucharowa – Runda 3 – Mecz 103
Tag do obserwacji: #mirkoserial
Drabinka z wynikami: http://challonge.com/MirkoSerial/bracket
Proszę o plusy i obserwowanie tagu. Miłej zabawy :)
Zasady:
1. Głosując w ankiecie wybieramy lepszy serial.
2. Serial z większą ilością głosów przechodzi do kolejnej rundy.
3. Głosowanie trwa około 24h.
4. Jeśli w podanym czasie łączna ilość głosów oddanych w ankiecie nie przekroczy stu (łącznie z głosami „sprawdzam”), to głosowanie zostanie przedłużone do czasu uzyskania tejże liczby.
Często zwykło się mówić, że w czasach naszego dzieciństwa (obojętne czy mamy 20, 30, 40 czy 50 lat) oglądane przez nas seriale były lepsze niż te emitowane obecnie. Zastanawialiście się jednak, który z nich był najlepszy? Sprawdźmy to w wielkiej bitwie!
#glupiewykopowezabawy #ankieta #kiciochpyta #pytanie
WYBIERZ LEPSZY SERIAL
@husky83: Wynik każdej ankiety z pokemonami będzie teraz spaczony przez Pokemon Go, jednakże już wcześniej uważałem, że Pokemony powinny wygrać bo na tym sie po prostu wychowałem, pamiętam jak zawsze sie wracało do domu o 14 żeby zobaczyć kolejny odcinek przygód asha
28 lvl, przyjeciele to gówno
czekam na minusy :/
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
jak można oglądać pokemony i jeszcze przedkładać je nad przyjaciół???????
no jak??????????????????????????????????????????????????????????