Aktywne Wpisy
OVHcloud +124
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +16
http://prawy.pl/34164-winnicki-musimy-odeprzec-inwazje-imigrantow/
Operacja może się udać... gorzej że pacjent jej z założenia nie przeżyje (bo to nie będzie Europa którą Europejczycy kochali). Wybaczcie wstrętną ilustrację, ale uważam że warto kojarzyć te totalitarne fantazje z twarzą je formułującego.
#bekaznarodowcow #imigranci #neuropa #4konserwy #polityka
@bygsyti: Nie oczekuje, bo uważam, że i tak nie byłbyś w stanie obronić swojego początkowego stanowiska do którego zgłosiłem swoje zastrzeżenia, a dowodów domagałem się żeby i Ciebie do tego przekonać.
@skravek: Dobrze, dałem Ci próbkę wytrysków tego faceta z fejsbuka. To samo z Kowalskim. Podtrzymuję: miejsce narodowców jest na śmietniku historii, a nie w polityce.
@bygsyti: Podtrzymuj se, przecież nie o to się z Tobą spieram.
@skravek: Zwyczajnie staram się oddzielić rzeczy ważne od nieważnych i racjonalizm od grania na emocjach.
@bygsyti: To co jest ważne dla Ciebie niekoniecznie ma takie samo znaczenie dla kogoś innego.
Dlatego wolę dyskutować o liczbach, chociaż niekoniecznie o liczbie
@bygsyti: To już zależy od skuteczności rządzących i oferty partii opozycyjnych.
@skravek: Nie wiem czy naprawdę o to chodzi. Jeśli po 25 latach śmiertelność jest wciąż ponad 2 razy wyższa, to znaczy że, przynajmniej jeśli chodzi o poszanowanie ludzkiego zdrowia i życia, ktoś zapomniał co jest ważne a co mniej.