Aktywne Wpisy
GianlorenzoB +493
Przechodziłem właśnie Gajową we #wroclaw i pomyślałem że dawno nikt nie wrzucał na
wykop pamiętnego wypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wykop pamiętnego wypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dsomgi00 +51
Wrzucam jako ciekawostkę jak wygląda sylwetka z teściem na poziomie 540 ng/dl. Dzisiaj jako life-time natural przebadałem się po 11 latach stażu i mam bekę jak widzę małolatów z testem po 300-500 co chodzą i p------ą, że mają przez to depreche i forma im nie idzie xDDDD. Swoją drogą dementuje ploty typów co p--------i, że pewnie się kuje, ale sieje propagande. W komentarzu wyniiki z dzisiaj.
#pokazforme #testosteron
#pokazforme #testosteron
Chce pomóc mojej znajomej.
Poszukiwany prawnik w zakresie prawa cywilnego a dokładniej niesłuszne roszczenie o należność za prąd który był kradziony przez inne osoby.
Sprawa była już w sądzie, gdzie było trzech solidarnie pozwanych z czego dwóch już wygrało sprawę, zakończyło się pełnym sukcesem - oddaleniem całego powództwa.
Sprawa powinna być łatwa z uwagi na pierwszy wygrany wyrok który zapadł na korzyść dwójki pozwanych.
Sam jako pozwany dałem sobie radę obronić mnie i żonę ale nie mogę reprezentować znajomą w sądzie.
Głównie chodzi o prawnika który będzie czuwał nad przebiegiem sprawy ponieważ sam mogę się formułować pisma, robić zdjęcia (mam dostęp do tych akt) czyli być takim aplikantem tego prawnika.
Ps. Witam na wykopie, sledzilem waszego fb.
@Adams_GA Tzn?
Tak czy siak prawnik się przyda bo nie chce zawalić tej sprawy. (o siebie i żonę się nie martwiłem)
Chyba że żaden się nie podejmie to wtedy znajdę Cie i wycałuje Ci stopy jak to pozwoli mi na reprezentowanie.
Kolesiem od pisania pism i robieniem fotek. Już lepiej?
Życie zmusiło mnie do nabycia wiedzy o prawie i to w szerokim zakresie. Wiedzą zaskakuje nie jednego adwokata choć ani jednego dnia nie spędziłem na uczelni.
Sprawdź sobie OmniModo na forum prawnym...
Miałobyć tam "być takim NIBY aplikantem" ale nie mogłem już edytować. Po prostu oderwałbym go od tej żmudnej, najprostszej roboty a pieniądze dostanie takie same jednak skupi się na sprawie a nie pisaniu pism i robieniu fotek ;-)
A nie przed wszystkimi ludźmi
Odblokuj też mnie, bo mam informację że ode mnie nie chcesz otrzymywać.