Aktywne Wpisy

TakiSeLogin +121
źródło: temp_file8054904009542961134
Pobierz
konsumatum +118
Dzień dobry, chciałam się pochwalić swoim nowym nabytkiem w postaci kotełka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
źródło: temp_file1759826370648836270
Pobierz

Moje pierwsze wrażenia:
* podoba mi się, że w modzie zawarte są już inne mody poprawiające rozgrywkę, wszystko jest w jednym miejscu, wystarczyło zainstalować Fallouta 2, zainstalować moda i już można grać,
* mod ma filmik wprowadzający i jest on całkiem dobry! Można później pominąć filmiki przy starcie za co dodatkowy plus,
* jak to zwykle bywa spędziłem sporo czasu dumając, jaką to postacią grać i jak to zwykle bywa wziąłem standardowy zestaw z 10 AGI, 10 INT, speech i gifted, lol,
* początkowy ekwipunek jest świetne wyważony, pistolet z jednym nabojem i nóż są akurat,
* przeciwnicy się nie respawnują yeah,
* odnoszę wrażenie, że twórcy bawili się wartościami przy statystykach postaci, moja ma LUCK 4 i czułem w walce, że coś bardziej pechowo mi idzie,
* dialogi są bardzo Falloutowe, trochę cheesy, chce mi się je czytać i jestem zainteresowany historią,
* już w początkowej lokacji miało miejsce c&c i przyznam, że mnie zaskoczyło, Fallout 4 wygląda w porównaniu żenująco pod tym względem,
* gra wygląda i brzmi jak Fallout, atmosfera jest fantastyczna!,
* są nowe przedmioty u już nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę ich więcej,
* szybko sobie przypomniałem, że istnieją strzały mierzone i bardzo się mogą przydać,
* w walce jeżeli NPC jest bliski śmierci to ucieka, tym samym ich AI zapowiada się na lepsze od tego z Underraila, przynajmniej pod tym względem ( ͡° ͜ʖ ͡°),
*
A jakie są wasze wrażenia? :)
#fallout #fallout15
Czyli, że rzadko trafiałeś w przeciwników, czy rzadko zdarzały się krytyki?
No i ile miałeś Luck w dwójce, bo przecież nie wiem :) Ja teraz dałem 4.
@CrossX: choices and consequences - jak np. dokonujesz wyboru w jakimś etapie gry, to później widzisz
Edycja - angielski? Ciężko mi ocenić, bo jestem dopiero na początku. Grę można przejść jednak kosząc wszystkich po prostu, ale postacią-debilem, która będzie używać słownictwa na poziomie me hungry rar
Mi b--ń wylatywała z rąk (melee), ale skill też nie był wysoki. Mogło się to nałożyć na mój dosyć niski LUCK (4).
źródło: comment_imze6DfVL9T41ytbgQQYAkGQZex3DLxm.jpg
Pobierzźródło: comment_AljrAhE8BgodyywwdzGg24xVu1euFWE6.jpg
Pobierzrozwiązaliście już sprawę zabójstwa Marii w rat hole? jak nie to nie czytajcie spoilera bo mam pytanie dotyczące już rozwiązania.
Sama gra na razie zajebista. Znalazłem już 2 towarzyszy, pieska i człowieka. Piesek sobie standardowo siedzi w domku, bo zawsze w falloutach było mi smutno jak ginął (
Moje statsy: 5/6/5/8/10/10/4 + gifted i small frame.
Co do sprawy Marii i zadanego