Aktywne Wpisy

Zopyross +61
Mowa nienawiści to każde forma nawoływania do sprowadzenia tubylcom imigrantów zarobkowych z drugiego końca świata, przez co nawet ludzie po studiach muszą z nimi konkurować przy podjęciu podstawowych prac magazynowych/fizycznych. Niszczysz rynek pracy, rozbijasz tkankę społeczną, ludzie biednieją, rzadziej decydują się na zakładanie rodziny.
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
źródło: 6
Pobierz
Kingside +76
W dniu D-Day, 6 czerwca 1944 roku, spadochroniarz John Steele zaczepił się swoim spadochronem o wieżę kościoła w Normandii. Przez dwie godziny wisiał tam, udając martwego, podczas gdy pod nim toczyła się zacięta bitwa.
źródło: temp_file1867472029888148414
Pobierz
![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

Próbuję zainstalować .NET Framework 3.5 na 32-bitowym systemie Windows 10 Home. Chcę zainstalować to oprogramowanie tylko i wyłącznie w trybie offline. Pobrałem installkę i ręcznie nie można zainstalować. Spróbowałem więc sposobu z DISM w CMD (ze zmontowanej płyty DVD/plik ISO), ale wyskakuje błąd, że nie znajduje pliku. Sprawdzałem komendę n razy. Jakieś pomysły? Tablet po formacie chodzi bardzo wolno i może to wina Frameworka :/
przy formacie usunela sie ponoc jakas partycja recovery na ktorej bylo specjalne oprogramowanie do tego tableta. Producent nie chce udostepnic oprogramowaina. Czy moze chodzi o to, czy o cos innego? Moge zrobic screeny z menedzera urzadzen, cokolwiek, pytaj o co chcesz. Nie moge sobie z tym poradzic.
sorki za dubla. gdy chcialem zainstallowac cos z grafiki od intela, to chcialo frameworka 3.5, a mam 4.6 zafajkowanego, ze mam ;p
tak, mam te installke i nie bangla
kruger & matz edge 1160
wysłali mi na maila stery i prawie wszystkie się zainstalowały. Jeden nie chce się zainstalować na jakimś unknown device, do tego są różne foldery np. intel graphics i jak chcę instalować to nie bangla, bo nie ma .net 3.5
podczas odpalenia instalki wyskakuje zebym albo sciagnal przez windows update albo "skip this installation". daje skip albo cancel i...
"Setup encountered an installation error and will
wpisuję tak:
Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:D:\sources\sxs /LimitAccess
próbowałem też
Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:D:\sources /LimitAccess
Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:D:\
źródło: comment_wsMjrCLD2W9iihQhRmgi315gG7jIgviX.jpg
Pobierznie wiem, jak otwieram recznie ta plyte to mi sie odpala wlasnie folder z ta installka :) wiec mysle ze dobrze to zrobilem
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=25150 tu masz 3.5 offline