Wpis z mikrobloga

#windows10 #netframework #komputery #informatyka #tablet

Próbuję zainstalować .NET Framework 3.5 na 32-bitowym systemie Windows 10 Home. Chcę zainstalować to oprogramowanie tylko i wyłącznie w trybie offline. Pobrałem installkę i ręcznie nie można zainstalować. Spróbowałem więc sposobu z DISM w CMD (ze zmontowanej płyty DVD/plik ISO), ale wyskakuje błąd, że nie znajduje pliku. Sprawdzałem komendę n razy. Jakieś pomysły? Tablet po formacie chodzi bardzo wolno i może to wina Frameworka :/
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@moh1942
przy formacie usunela sie ponoc jakas partycja recovery na ktorej bylo specjalne oprogramowanie do tego tableta. Producent nie chce udostepnic oprogramowaina. Czy moze chodzi o to, czy o cos innego? Moge zrobic screeny z menedzera urzadzen, cokolwiek, pytaj o co chcesz. Nie moge sobie z tym poradzic.
  • Odpowiedz
@moh1942
kruger & matz edge 1160
wysłali mi na maila stery i prawie wszystkie się zainstalowały. Jeden nie chce się zainstalować na jakimś unknown device, do tego są różne foldery np. intel graphics i jak chcę instalować to nie bangla, bo nie ma .net 3.5

podczas odpalenia instalki wyskakuje zebym albo sciagnal przez windows update albo "skip this installation". daje skip albo cancel i...
"Setup encountered an installation error and will
  • Odpowiedz