Aktywne Wpisy
thorgoth +363
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Ile ma pani lat ?
Mam 51 lat, a ostatnie 3 lata spędziłam zwiedzając dżunglę na Antarktydzie xD, swoje doznania z tej przygody opisałam w książce pt. "Była Cejrowskiego o--------a jakiś szajs u pingwinów", cena promocyjna, tylko teraz 99,99zł !!!!!11ONE1one
Specjalnie dla mirków, edycja z moim autografem !!!
@brylant_brylant:
Była tu i ówdzie i ma tyle szczęścia, że żadna poważna choroba jej (jeszcze) nie spotkała, więc uważa że np. leki nam szkodzą bo "chemia", że organizm sam sobie ze wszystkim magicznie poradzi, tylko trzeba wierzyć i pić jerbamate. I w ogóle kiedyś to nie było raka, a teraz wszyscy umierajo.
Niech ginie, ale na AMA sam zawitam żeby o tego raka dopytać XD
I jeszcze
Sam też zawitam, będzie show ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@paszczurek: oczywiście, że tak - masz mój wykop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@first:
w punkt :)
@brylant_brylant: to ją dyskwalifikuje całkowicie