Aktywne Wpisy
AXSIS +15
Zoyav +50
kolejna nielogiczna moda której nigdy nie zrozumiem, to kabiny prysznicowe bez drzwi
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Początkowo planowałem zmieścić się w max. 4100 zł za samą budę + ~980 zł monitor. Konfiguracja wyszła mi taka i pytanie do was, czy da się jeszcze na czymś zbić cenę, żeby zmieścić się w 5k?.
Obecnie w laptopie mam SSD Samsung 650 120GB, więc może tymczasowo na 2-3 miesiące przełożyć go jak coś do budy, a potem kupić coś normalnego typu GoodRam Iridium Pro 240GB, a zaoszczędzoną kasę włożyć w GPU?
Monitor, który wybrałem to Dell U2414H Będzie dobry, czy może znajdzie się coś równie dobrego w niższej cenie ?
KARTA GRAFICZNA WRZUCONA TYLKO, ŻEBY CENA SIĘ W MIARĘ ZGADZAŁA
Specyfikacja:
Wołam ekspertów ( ͡° ͜ʖ ͡°) @PurePC_pl
#pcmasterrace #komputery
Komentarz usunięty przez autora
@pinga-pinga: ma 4 wejścia więc lepiej 2x4
A OP może oszczędzić na monitorze - Dell P2414H różni się od tego z "P" tylko możliwością regulacji podstawki.
@pinga-pinga: 16gb zużywać xD - to lepiej już 2x8
@pinga-pinga: parę procent, hehe dobre xD To zobacz to:
https://www.youtube.com/watch?v=sQz4XmEFbTU
https://www.morele.net/monitor-lg-24mp48hq-p-857196/
?
Ja tam LG używam i jestem bardzo zadowolony.
Żeby test Moreli był rzetelny, musiałby być powtórzony na kilku kościach i kilku płytach głównych z różnymi chipsetami. Poza tym tam były użyte pamięci Cruciala, które mają kości Microna. A Micron wypuścił uwaloną partię DDR4, może akurat Lipton dostał trefną
@Pan_Zagadka: dołóż do 3k
@Jurigag: To już chyba lepiej jest zrobić OC ramu, a podejrzewam, że różnica 200 MHz to jakieś 1-2 fpsy i nie warto chyba dopłacać :D