Wpis z mikrobloga

Miraski, jeżeli lubicie dobrą szamkę i będziecie kiedyś wybierać się na Mazury, to zapraszam do mojego baru! Dużo krwi, potu i łez pociekło przy rozkręcaniu tego biznesu, ale w końcu się udało i jestem z niego dumny ;_;

https://www.facebook.com/barmarka/

#barmarka #oswiadczenie #smiesznybarek
l.....s - Miraski, jeżeli lubicie dobrą szamkę i będziecie kiedyś wybierać się na Maz...

źródło: comment_wvpEFqQAGrCygCA5V5tv8N1AVftWwr6i.jpg

Pobierz
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lopesss: powodzenia ;) rozumiem że liczysz głównie na klientów będących tam przejazdem? uważasz, że to dobra miejscówka? bo chyba większość ruchu na mazury odbywa się jednak drogami bardziej na wschód
  • Odpowiedz
@lopesss: ja już byłem w tym roku na mazurach ;) ale przejeżdżałem bardzo blisko bo przez Piątkowiznę kilkanaście km dalej, Twoja knajpa jest bardziej po drodze do Szczytna Mrągowa itp, a ja jechałem za Giżycko
  • Odpowiedz
Miraski, jeżeli lubicie dobrą szamkę i będziecie kiedyś wybierać się na Mazury, to zapraszam do mojego baru! Dużo krwi, potu i łez pociekło przy rozkręcaniu tego biznesu, ale w końcu się udało i jestem z niego dumny ;_;

@lopesss:
Dla mnie ten cały bar wygląda jak bar mleczny a ceny w nim są takie jak w jakiejś ponadprzeciętnej restauracji.
Nie wiem w ogóle po co napisałeś,że kranówka jest gratis jak
  • Odpowiedz
Dzięki za konstruktywną krytykę! Jak ceny Ci nie odpowiadają, to wcale nie musisz się u mnie stołować :) Kranówkę podaję schłodzoną, ze świeżą limonką, cytryną i miętą. Jest naprawdę dobra :)

@lopesss:
Ja po prostu chciałem Ci powiedzieć,że prawdopodobnie nie tylko mnie te ceny nie odpowiadają.
Słaby z Ciebie żyd bo z tą kranówką to ja sobie Ciebie tak wyobrażam
wszystkozrobiealejutro - > Dzięki za konstruktywną krytykę! Jak ceny Ci nie odpowiada...

źródło: comment_5fmmWrRVjZmdd1TDenlu9yC1blnBBw50.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@wszystkozrobiealejutro: Miło, ze się przejmujesz, ale nie martw się tym tak. Gastronomia jest bardzo ryzykownym biznesem i ogólnie to jedna wielka loteria. Nie wyjdzie, to nie wyjdzie - trudno. Swiat sie na tym nie kończy, a ja sobie dalej poradzę ;) Dalsza dyskusja jest zbędna. Pozdrawiam i mimo wszystko do mnie zapraszam!
  • Odpowiedz