@sorhu: @albert011111: @berials: @Lilitu: @sorhu: @ulsterboy: niebezpiecznik sprawdzony, strona netii odiwedzona, mail wysłany. teraz czekam na odpowiedź, co ukradly i co teraz...
@maciekpod: gdyby nie ten sms dalej nic bym nie wiedział. inna sprawa, że do wczoraj byłem na urlopie, gdzie nie miałem dostępu do sieci (co mi się podobało w sumie), więc o takich sytuacjach nie miałem
@ulsterboy: Mi też tak napisali, ale widziałem komentarze na niebezpieczniku i pokusiłęm się o własnoręczne sprawdzenie i niestety "zapomnieli" wspomnieć, że oprócz numeru telefonu wyciekł także mój adres ( ͡°ʖ̯͡°). Napisałem do nich maila, w którym zarzuciłem im, że minęli się z prawdą i "na podstawie moich ustaleń" stwierdzam, że nie przekazali mi pełnej informacji, co w sumie jest naruszeniem ustawy o ochronie danych
P------e to życie od poniedziałku zostaje alkoholikiem i ćpunem Renta i elo Nie zasłużyłam na normalne życie to będę wegetować ale przynajmniej na polskich zasadach
@maciekpod: gdyby nie ten sms dalej nic bym nie wiedział. inna sprawa, że do wczoraj byłem na urlopie, gdzie nie miałem dostępu do sieci (co mi się podobało w sumie), więc o takich sytuacjach nie miałem