Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +518
Wolam wszystkich plusujacych ten wpis.
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
miku555 +67
Czy wiecie, że jednym z postulatów w tzw."lewicowych" kręgach jest cesarka na życzenie?
Tymczasem w Polsce już teraz w niektórych województwach 50% ciąż kończy się cesarką, a wg WHO ten wskaźnik powinien oscylować w granicach 10-15%.
p0lki są tak roszczeniowe i leniwe, że nawet im się normalnie rodzić nie chce...
#p0lka #zdrowie #ciaza
Tymczasem w Polsce już teraz w niektórych województwach 50% ciąż kończy się cesarką, a wg WHO ten wskaźnik powinien oscylować w granicach 10-15%.
p0lki są tak roszczeniowe i leniwe, że nawet im się normalnie rodzić nie chce...
#p0lka #zdrowie #ciaza
2. miej przez 4 lata 6/10 ale ciągle czujesz że to nie to
3. koniec związku
4. szukanie nowej loszki
5. przez rok zainteresowane są tobą trzy 5/10
6. wychodzi na to że 5/10 to max na co cie teraz stać
7. duży problem bo podobają ci się tylko 7/10
Mirki, kiedy przestać? Kiedy warto dać sobie spokój i przestać próbować zdobyć 7/10 i brać się za cokolwiek? Czuje że z roku na rok będzie mi coraz gorzej i w końcu zostaną mi same rozwódki.
Czy warto próbować stworzyć związek z dziewczyną która jest dla nas przeciętna? Jak wyżej wspomniałem byłem już w takim związku i ciągle patrzyłem na inne
#tfwnogf #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
@zenon1002: No jak #!$%@? się w wyglądzie, to daleko nie zajedziesz. Do kiszenia ogóra spoko, ale na dłuższą metę wygląd to kiepskie kryterium. Zwłaszcza, że kobiety starzeją się szybciej.
Nie przejmuj się co mówią koledzy, to jest twoje życie i