Wpis z mikrobloga

1. 28lv, 6/10, brak loszki
2. miej przez 4 lata 6/10 ale ciągle czujesz że to nie to
3. koniec związku
4. szukanie nowej loszki
5. przez rok zainteresowane są tobą trzy 5/10
6. wychodzi na to że 5/10 to max na co cie teraz stać
7. duży problem bo podobają ci się tylko 7/10

Mirki, kiedy przestać? Kiedy warto dać sobie spokój i przestać próbować zdobyć 7/10 i brać się za cokolwiek? Czuje że z roku na rok będzie mi coraz gorzej i w końcu zostaną mi same rozwódki.

Czy warto próbować stworzyć związek z dziewczyną która jest dla nas przeciętna? Jak wyżej wspomniałem byłem już w takim związku i ciągle patrzyłem na inne

#tfwnogf #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
  • 34
@alonzoo3: polecam przełamać się z jakąś 5/10, tylko wybierz taką w porządku, inteligentną, z klasą, bez kompleksów, może obiektywnie nie jakąś bogini, ale z nietypową urodą. Być może zauważysz w niej to coś i wygląd zejdzie na drugi plan i będziesz z nią szczęśliwy. Jeśli nie, to przynajmniej nabędziesz odbycia i łatwiej będzie Ci samemu wyjść z inicjatywą do 7/10.

Nie przejmuj się co mówią koledzy, to jest twoje życie i
@alonzoo3: czytałam kiedyś ciekawy artykuł o badaniach nad tym,jak się ludzie dobierają w pary. podobno kobiety zawsze szukają kogoś o 2 punkty wyżej, np. 5/10 zwiąże się z min. 7/10 lub wyżej, a mężczyźni z kolei mogą się związać z kimś nawet o 3 punkty niżej. wychodzi na to, że baby to #!$%@? jednak ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@alonzoo3: siłownia, jakaś salsa (w sensie kurs tańca, a nie sos do nachos), dobry fryz, stylowy ciuch, fajne auto jeśli cię stać i na pewno 7/10 albo i 8/10 w końcu dasz radę. Tym bardziej, że z czasem to laskom jest jeszcze trudniej. Możesz też jakiś kite surfing dorzucić czy coś. Ten import z Ukrainy, co tam ktoś wyżej doradzał jest też dobrym pomysłem. Tam jakbyś pojechał, to byś miał branie
@wiczka: A jakos w zyciu obserwuje cos zupełnie odwrotnego... Wszystko zalezy chyba, co sie pod ta punktacje podciagnie. Bo jesli tylko wygląd, to zdecydowanie wszyscy moi koledzy maja zbyt ładne dziewczyny xD
@alonzoo3: Mam dokładnie to samo od 10 lat. Myślę że jak ktoś zaznał 7 lub 8 to powrót do 6 na dłuższą metę jest niemożliwy. Nie ma to żadnego sensu. Lepiej już być z nikim. Jedno jest pewne - należy próbować, bo póki żyjesz jest nadzieja. Tylko że samo się nie zrobi. Osobiście uważam to jako największe wyzwanie w życiu mężczyzny, bo wymaga głębokich zmian w myśleniu i postępowaniu. Pozostaje mi