Wpis z mikrobloga

@qusk: pytanie co osiągnąłeś w wieku 30 lat, jeśli jesteś przegrywem z najgorsza robota, ledwo wiążesz koniec z końcem, a jedyne co masz to złapane pokemony to jesteś żałosny i marnujesz czas
jeśli dobrze kierujesz swoim życiem, dbasz o rodzine na wszystkich płaszczyznach, a pokemony to forma relaksu i odskocznia to życzę udanych łowów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@daawidzior: wejdź w ustawienia App Store, kliknij swój login i pózniej zmianę kraju. Wybierz jaki chcesz, ja adres jakiś z Google maps wziąłem. Miałem mały problem z kartą kredytową, bo mi ani Visy ani MasterCard nie przyjmowało ale może Tobie od razu wyjdzie. ;)
Ponoć da się bez karty jakoś ale nie mam pojęcia jak.
@Taki_tam Ale co dziwnego czy odbiegającego od normy jest w chodzeniu i patrzeniu w telefon? Przecież tak robi duża część ludzi chodzącą po mieście. Nie widać, co ta osoba robi, po prostu idzie z telefonem. Już któryś raz widzę taki idiotyczny komentarz, ze hurr durr jak to musi wyglądać głupio iks dededede. Proponuję ci serio zagrać, bo chyba myślisz, że trzeba machać telefonem, żeby złapać pokemona.
@Lorax: bez karty, to tylko gdy zakłada sie nowe konto - będąc niezalogowanym kliknij w pobranie darmowej aplikacji, gdy każe sie zalogować kliknij ze nie masz konta i chcesz założyć - wtedy będzie opcja niepodania karty