Aktywne Wpisy
Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 5 lat i nic. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i jak.
#
#
janekhe +23
Zaraz mnie p-----e k---a, z------y komar p--------y w dupe smiec juz drugi raz mnie obudzil i u----l w dupsko i s-------a od godziny nie moge znalezc, ukryl sie lepiej niz jaworek
W końcu w polskiej polityce ktoś to powiedział głośno. Głosowałbym na Ryśka, gdybym mieszkał w Wawce. Oczywiście konfederackie cucki pewnie wybiorą Mentzena, który jedyną obietnicę, jaką ma dla mężczyn, to posłanie nas do woja, żebyśmy dla bezpieczeństwa kobitek gnili przez rok w okopie xD
Nie ma większych cucków / pantofli / spermiarzy w polskim cuckoldstanie niż PiS i Konfa.
#bekazkonfederacji #bekazpisu #bekazprawakow #pieklomezczyzn #polityka
Dla mnie ciekawsza jest propozycja Ryśka ¯\(ツ)/¯
@Tywin_Lannister: zyja dluzej dlatego wlasciwy jest ten sam wiek xDDD
Wszyscy się boją, bo to polityczne harakiri w cuckoldstanie. Tusk próbował w 2011 roku przekonać do 67 lat dla obu płci. Udało mu się, ale m.in. przez to PO
@Marek_Licyniusz_Krassus: niektórzy za bardzo się polaryzują i naiwnie kupują tę tanią konfederacką retorykę o "walce ze światowym lewactwem, które uderza w mężczyzn". Nie rozumieją, że są cynicznie okłamywani, a Konfederaci w większości tylko czekają na te dziesiątki tys. zł miesięcznie, które zaproponuje im Kaczyński.
@m__w: Bo będzie mniejszy kwik pospólstwa gdy najpierw zrówna się do 62 a potem podniesie do 65 albo 67. Rysiek dobrze kombinuje