Aktywne Wpisy
Habebok +50
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
glassmice +330
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
#zwiazki #logikarozowychpaskow #wiara
@spetz1987 Czyli wnioskuję, że jako tako wierzący jesteś? Dlaczego to Tobie taki problem, skoro Twojej żonie zależy? Najlepiej pójdźcie na kompromis i kupcie coś "pomiędzy". Żeby się aż tak nie rzucało w oczy, ale żeby jakoś oznaczało Wasz dom, jako należący do osób wierzących.
@InsaneMaiden: po jakiemu to? Białystok?
Komentarz usunięty przez autora
@chromatografia: No właśnie!
@spetz1987: Weź pokaż ten obraz. :E
@Miglancu: ładnie to wygląda plakat ze star wars w antyramie albo jakiś elegancki obraz pasujący do salonu a nie papież. Papieże nie są ładne i w zasadzie nie wiem po co komu obrazy, tymbardziej w salonie gdzie spotykasz się ze znajomymi być może na wódeczke i co... ojciec świety ma na to
na problem nic nie poradzę, bo sama bym tak nie zrobiła - chociaż gdybym jakąś przepiękną, starą ikonę do domu przytargała i by niebieski nie pozwolił mi powiesić NIGDZIE, nawet w przedpokoju to byłaby kłótna, mimo, ze wierząca w ogóle nie jestem ^^ a tak na serio, pogadaj? powiedz, wyjaśnij wszystko dlaczego - ale nie przy teściowej?