Aktywne Wpisy
mrocznegacie +257
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
#roksa #s--s #tfwnogf
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak mam wybierać to oczywiście, że prostytutki. Traktuj to ja wizytę u fryzjera czy masażysty. Za dużo głupot się nazbierało w Polsce na temat prostytucji, ale w sumie to nic dziwnego, od kilkuset lat jesteśmy narodem romantyków.
Nie, s--s nie jest w żaden sposób magiczny. Jedynie coś ekstra istnieje w związku, JEŻELI kogoś kochasz i jesteś kochany. Poza tym w 90% przypadków to czynność
Komentarz usunięty przez moderatora
@C13CH4N: Choćby tym, że ta pierwsza dba o swoje ciało jak każdy profesjonalista o swoje narzędzia pracy, a łatwa panna z klubu nie wiadomo co Ci zostawi na pamiątkę;)
@DRlVE: Lepiej dać sobie spokój. Lubię mieć trochę więcej kontroli niż zwierzę.
Tylko coś kładź na pościel do spania :)
Generalnie się zgadzam i jestem gdzieś po środku w opiniach. Sam korzystałem może 3-4 razy i to był słaby s--s, w tym sensie, że owszem, było to trochę p---o LIVE i jako samiec wyżyłem się jak nigdy. Ale ja chyba szukam czegoś innego. Nie ma absolutnie żadnego porównania do seksu z kimś bliskim.
Z drugiej strony -