Aktywne Wpisy
karpiniusz +390
Sąsiad nosacz dzwonił przez domofon żebym przeparkował bo zająłem mu "jego miejsce". Odmówiłem bo to zwykle osiedle i nie ma tu prywatnych miejsc (każdy parkuje gdzie akurat wolne). Postanowił mnie więc zastawić. Półgodziny później najwyraźniej stwierdził że mam za dużo miejsca i jakoś wyjadę więc przeparkował jeszcze bliżej. Straż miejska wezwana, czekam na rozwój sytuacji (może sam dostanę mandacik ale warto będzie) ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazpodludzi #
#bekazpodludzi #
Davvs +1270
Witam mikroblog. Jestem #rozowypasek który od dawna ma tu konto i czytam z coraz większym zażenowaniem wpisy kolegów. Te wszystkie smutne płacze, że: mam 16,20,25 lat i nie zamoczyłem/nie całowałem się/ nie trzymałem dziewczyny za rękę/ nie zagadałem do dziewczyny, jestem biedny/brzydki/nieprzypakowany/bez zainteresowań, a przez to wszystko taki samooooootny, chlip. I jednym tchem w tym samy poście piszą o ów obiektach westchnień szmaciury, loszki, świnie, dupy, zaznaczając że laski są do rżnięcia, są głupie, fałszywe, kłamliwe, suki, podludzie itp. :D
Znam kilku takich typków w realu. Ślinią się, wiją jak piskorze, rzucają jakimś nieświeżym sucharem z poradników dla przegrywów made by wykop.pl i są żenujący. I tylko żenujący. Nie ma już tej buty, agresji, stawiania panów samców ponad #!$%@? do zaliczenia. Jest tylko ciche skomlenie "och spojrzyj na mnie, ratuj mnie, zostań moją boginią".
Kiedyś było mi żal takich chłoptasiów. Ale pokazując swe drugie oblicze w internecie, sprawiacie że nie chcemy z wami mieć nic wspólnego. Kilku z was zmieni się w #!$%@?ów, by móc się pochwalić za kilka lat podbojami przed swoim pobratymcami, a za kilka kolejnych by znowu płakać w poduszkę.
Cieszę się, że mi się udało uniknąć takich relacji. I dziękuję za mojego męża, jak również za grono normalnych, wartościowych mężczyzn, którzy omijają takie portale.
#odadoprzegrywow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@Nerlo no ja nie wiem, czy taki bait. Patrząc na niektórych (są to pojedyncze przypadki, żeby nie było) to tak właśnie wygląda. Jeden wpis - jestem taki samotny, chce być kochany itp. itd. I ta sama osoba wypowiada się później, że kobiety to suki, szmaty, fałszywi podludzie :v
A na wykopie istnieje radykalna mizoginia ale nie generalizujmy że są to wszyscy przegrywowie, bo są tu też rogacze, bankomaty, lobuzy i romantyczne prawiczki. Do wyboru, do koloru.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
Ogólnie mówiąc te "biedne" stulejki nie są takie dobre za jakie się uważają. Oni tylko kryją w sobie prawdziwe oblicze. Oczywiście nie wszyscy.
To można przełożyć na inne sfery jak status majątkowy. Większość biedoty nie jest ofiarą tylko dopadła ich karma. Instant karma.
Zaakceptował: Asterling
Na mirko co druga różowa ma nadwagę albo bierze jakieś psychotropy (mógłbym lekką ręką podać kilkanaście nicków, ale wtedy ten wpis nie przejdzie) i praktycznie każda z nich kogoś ma. W drugą stronę za
Zaakceptował: sokytsinolop