Wpis z mikrobloga

Zaczynamy akcję z #pasta w tle! Zasady są proste:

1. Piszesz pastę, w którą wpleciony jest Solgaz (tu zobaczysz co to za firma)
2. Wrzucasz wpis otagowany #pastasolgaz
3. Za dwa dni (08.07) wybieramy 4 najlepsze i wysyłamy autorom magiczne gadżety. W tym zapalniczkę żarową bez płomieni!

Dodatkowo jedna zapalniczka zostanie wysłana do kogoś spośród plusujących ten wpis. Plusa zostawisz po prawej [+]

#rozdajo #palenie #solgaz #zadarmo #heheszki #zebroplusy
Może zainteresuje to #wykopjointclub ( ͡° ͜ʖ ͡°)
SOLGAZ - Zaczynamy akcję z #pasta w tle! Zasady są proste:

1. Piszesz pastę, w któ...

źródło: comment_0x67D0GGQuqd3mHulDv2IxQ024lHh1SH.jpg

Pobierz
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mirki mam brata, no i koleś straszny na tym mirko siedzi tylko gołe c---i ogląda. No i oczywiście zawsze p--------e komentarzem, że SZARPAŁBY JAK REKSIO SZYNKĘ albo rozpowiada co by z oglądaną przez siebie panną nie zrobił. Ja tam zawsze bekę z niego cisnę i go trolluję z innego konta mówiąc, że jest stulejarzem i nigdy nie znajdzie takiej co mu da cokolwiek innego poza plackiem w ryj xDD Ten się wtedy spina niczym samiec alfa, zaczyna n---------ć w klawiaturę, aż biurko z blackredłajta się całe rusza. Zawsze nawymyśla ile to on ich już tam nie miał, że zarabia 15k na miesiąc i ma taki apartament, że same się do łóżka pchają xD
A ja wtedy gniję tak bardzo, bo wiem że mały stulejman siedzi w tym swoim pokoju i pluje jadem myśląc jaki to nie jest zajebisty z niego troll i król życia XD
No i w przerwach jak ogląda te c---i, śmieszne obrazki i sranie do ryja, zawsze znajdzie sobie jakiś inny punkt zaczepienia w którym zachowuje się jak jakiś p--------y znawca. Kiedyś jak się zasadził szmaciarz na moderację, o jezu co to się w domu działo.
Darł ryja do kompa, nawet z pokoju na siku nie chciał wychodzić tylko szczał po butelkach, matce nawet kwiatów nie chciał dać podlać bo musiał plusować komentarze szkalujące elfika, michaua i innych. Ja to wszystko słyszałem i trollowałem gnoja pisząc że moderacja jest dobra i uczciwa, no i że tak działa regulamin. Jezu nie zapomnę tych jego nerwowych kroków po pokoju gdy próbował wymyślić coś by mnie zripostować. Kiedy już wpadał na idealny pomysł i uważał, że się z tego nie wybronię wtedy ja wypisywałem jakiś totalnie z d--y wpis np.

JESTEŚ JAK KARASIE XDDD JESZ GUWNO
Szokatnica - Mirki mam brata, no i koleś straszny na tym mirko siedzi tylko gołe c---...

źródło: comment_RgWpebtsAVTQY5dM9iSGo32XmahXsVzx.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz