Aktywne Wpisy
rozowyslonikx +340
2700 plus prąd i gaz za takie coś na grunwaldzie #poznan
pangkor +711
#l-------------j #wakacje #pogoda #polska #takaprawda
Wole 30 stopni temperatury niż:
-5 i deszcz przez pół roku,
-brak słońca,
-ciemno o 16,
Wole 30 stopni temperatury niż:
-5 i deszcz przez pół roku,
-brak słońca,
-ciemno o 16,
1. Piszesz pastę, w którą wpleciony jest Solgaz (tu zobaczysz co to za firma)
2. Wrzucasz wpis otagowany #pastasolgaz
3. Za dwa dni (08.07) wybieramy 4 najlepsze i wysyłamy autorom magiczne gadżety. W tym zapalniczkę żarową bez płomieni!
Dodatkowo jedna zapalniczka zostanie wysłana do kogoś spośród plusujących ten wpis. Plusa zostawisz po prawej [+]
#rozdajo #palenie #solgaz #zadarmo #heheszki #zebroplusy
Może zainteresuje to #wykopjointclub ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym to zapalniczki żarowe :)
Komentarz usunięty przez autora
A ja wtedy gniję tak bardzo, bo wiem że mały stulejman siedzi w tym swoim pokoju i pluje jadem myśląc jaki to nie jest zajebisty z niego troll i król życia XD
No i w przerwach jak ogląda te c---i, śmieszne obrazki i sranie do ryja, zawsze znajdzie sobie jakiś inny punkt zaczepienia w którym zachowuje się jak jakiś p--------y znawca. Kiedyś jak się zasadził szmaciarz na moderację, o jezu co to się w domu działo.
Darł ryja do kompa, nawet z pokoju na siku nie chciał wychodzić tylko szczał po butelkach, matce nawet kwiatów nie chciał dać podlać bo musiał plusować komentarze szkalujące elfika, michaua i innych. Ja to wszystko słyszałem i trollowałem gnoja pisząc że moderacja jest dobra i uczciwa, no i że tak działa regulamin. Jezu nie zapomnę tych jego nerwowych kroków po pokoju gdy próbował wymyślić coś by mnie zripostować. Kiedy już wpadał na idealny pomysł i uważał, że się z tego nie wybronię wtedy ja wypisywałem jakiś totalnie z d--y wpis np.
Czy macie serwerownię? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Partoisfz-to-pzrcyzaetc_: i plyty gazowe i zapalniczki :)
@zolwixx: Jeżeli są dobre to bez limitu. Byle nie powtarzać tych samych