Trzymajcie kciuki, mireczki, zaraz moja rozmowa o pierwsza prace jako programista. Było dobrze a w budynku stresik łapie... #pokazmorde #zebroplusy #pracbaza
i znów @M4ks: i ZNÓW dojebywanie się do kogoś o byleco :D rodzice ciebie upuszczali na podłogę jak byłeś mały czy jak? człowieku dosłownie za każdym razem jak widze twoje komentarze to jadowite dowalanie się, co jest z Tobą?
@Seido: Zauważyłem taką tendencję w webdev szczególnie, a zwłaszcza u ludzi którzy trudnią się HTML/CSS bez JS i z dumą nazywają się koderami czy programistami, a naprawdę układają z klocków ( ͡°͜ʖ͡°)
Do JavaScriptowców nic nie mam, bo to już wymaga trochę umiejętności aby to ogarnąć.
A największego raka to idzie dostać od lasek które tak się afiszują, czy inne obozy GURRLS WHO CODE
@RRybak: Nie rozumiem tej mody że programista czy inny IT ma wyglądać jak żul. Facet najlepiej wygląda w marynarce a nie w jakimś śmiesznym podkoszulku. A później płacz bo ,,zarabiam 15k a laski i tak lecą na sebów co mają po 3k".
#pokazmorde #zebroplusy #pracbaza
Do JavaScriptowców nic nie mam, bo to już wymaga trochę umiejętności aby to ogarnąć.
A największego raka to idzie dostać od lasek które tak się afiszują, czy inne obozy GURRLS WHO CODE
@BadHabit: sam jesteś koper, przecież to jest ok zarost
Gdzie się podziali prawdziwi programiści z tamtych lat ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#programista trzyma klasę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora