Świetny koncert na #opener Wizualizacje na światowym poziomie, wykon również. Co prawda to już nie jest stary introwertyczny #sigurros i tylko 3 osoby na scenie zdaj się, ale muzyka się broni. Widać, że jest hajs bo show się zrobiło, ale jak wyżej napisałem, muzyka jest dobra i wizuale świetne. Byłem tylko na jednym dniu więc ciężko mi powiedzieć czy to najlepszy występ w tym roku, ale na bank w piątek nikt nawet nie zbliżył się do ich poziomu. Myślę, że tylko caribou mogło być podobne. Lcd soundsystem też spoko. Dużo ludzi i sprzętu na scenie za co się należy plus.Muzycznie to taki klimat własnie typowo festynowy. Klakbrenner to nowy david guetta więc nawet niegodny jest splunięcia. Totalny zawód. Komercja, ale znowu czaje, że na takim berle jakim jest opek trzeba grać muzykę dostosowaną do publiki w oprach kurzu, marihuannane i rozwodnionego piwa.
@norivtoset: proszę grali z poprzednich płyt z 4 kawałki z czego 2 z ploda. @LuckyLuq: niestety z valtari nic nie było :( z tego co kojarzę. Musiałabym sprawdzić
@gybefan: Nigdy nie widziałem tak pięknej oprawy wizualnej. Muzycznie zdecydowanie słabiej. Zespół jedynie 3-osobowy, natomiast w Krakowie był pełny, myślę, że +10 skład i to zdecydowanie wpływa na warstwę muzyczną.
Mi zabrakło "Hoppipolla" przechodzącego w "Med blodnasir"
@norivtoset: polazłem na tym Sigurze na piwo. Byłem na openerze 10ty raz i zawsze Sigura ogladałem z doskoku,(który raz Sigur był?) przyznaje.... wryły mnie w ziemie te wizualizaje.
Pamietajcie, jesli wybierzecie bande czworga, tzn ze zgadzacie sie na lockdowny i zamordyzm. Dacie znac ze w przyszlosci zmuszanie ludzi do siedzenia w domu przez 1-2 lata jest normą i nikt za to nie odpowie.
Świetny koncert na #opener Wizualizacje na światowym poziomie, wykon również. Co prawda to już nie jest stary introwertyczny #sigurros i tylko 3 osoby na scenie zdaj się, ale muzyka się broni. Widać, że jest hajs bo show się zrobiło, ale jak wyżej napisałem, muzyka jest dobra i wizuale świetne. Byłem tylko na jednym dniu więc ciężko mi powiedzieć czy to najlepszy występ w tym roku, ale na bank w piątek nikt nawet nie zbliżył się do ich poziomu. Myślę, że tylko caribou mogło być podobne.
Lcd soundsystem też spoko. Dużo ludzi i sprzętu na scenie za co się należy plus.Muzycznie to taki klimat własnie typowo festynowy.
Klakbrenner to nowy david guetta więc nawet niegodny jest splunięcia. Totalny zawód. Komercja, ale znowu czaje, że na takim berle jakim jest opek trzeba grać muzykę dostosowaną do publiki w oprach kurzu, marihuannane i rozwodnionego piwa.
#mirkoelektronika #postrock #muzyka #muzykaelektroniczna #experimental
No brawo szerlok xD nigdy nie wiesz kiedy spotkasz chada
@LuckyLuq: niestety z valtari nic nie było :( z tego co kojarzę. Musiałabym sprawdzić
@norivtoset:
W zasadzie to się zgadzam z tą listą
Mi zabrakło "Hoppipolla" przechodzącego w "Med blodnasir"