@al_b: brzydki ryj/ kobieta po operacjach plastycznych / brak oka /duży zez / tunele czy jak to się nazywa, takie duże dziury w które się kółka wstawia
Z cech psychicznych to zbyt rozległy temat i nie chce mi się tyle pisać.
psychicznie: ogólne n----------e mózgowe: niedojrzałość emocjonalna i intelektualna, infantylizm, księżniczkowanie, roszczeniowa postawa względem mężczyzn, płytkość, brak poszanowania prywatności drugiej osoby, maniakalne obrabianie d--y innym, brak odwagi cywilnej, brak empatii, chamstwo, grubiaństwo, używanie wulgaryzmów
@al_b: hasła "szlachta nie pracuje", "wyższa szkołą robienia hałasu", karynowaty ubiór, roszczeniowa postawa "po co mam faceta - niech zrobi" samemu nic nie potrafiąc i nic nie reprezentując szukają księcia z bajki
Zapraszam do dyskusji ( ͡º ͜ʖ͡º)
#kiciochpyta #randkujzwykopem #nogozone
Komentarz usunięty przez autora
Z cech psychicznych to zbyt rozległy temat i nie chce mi się tyle pisać.
psychiczne: światopogląd kończący się na makijażu, modzie, tańcu i głupawych reality-show
fizycznie: tępy wyraz twarzy, wulgarny strój, namalowane brwi, tatuaże na twarzy, brzydkie zęby
psychicznie: ogólne n----------e mózgowe: niedojrzałość emocjonalna i intelektualna, infantylizm, księżniczkowanie, roszczeniowa postawa względem mężczyzn, płytkość, brak poszanowania prywatności drugiej osoby, maniakalne obrabianie d--y innym, brak odwagi cywilnej, brak empatii, chamstwo, grubiaństwo, używanie wulgaryzmów
Fajki
Tatuaże
Piercing
Księżniczkowatość!