Wpis z mikrobloga

Mirki jestem sobie opiekunem na kolonii i słyszałem jak chłopcy (10-12 lat) słuchają sobie #creepypasta z #youtube to im powiedziałem, że po ciszy nocnej im przeczytam coś naprawdę strasznego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Moje ulubione to te z damą pik, dziewczyną w hotelowym pokoju i domkiem w lesie. Macie polecić coś straszniejszego? (ʘʘ)

#kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #heheszki i w sumie #pasta
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

z damą pik

@Nataniel_PL: Masz na myśli to g---o?

Ania i Gabrysia byly normalnymi siostrami. Ania byla starsza Gabi mlodsza. W sylwester, jak wiekszosc rodzicow i rodzice dziewczynek zostawili swoje dzieci same. kiedy rodzice juz wyszli dziewczynki ukladaly sie powoli do snu. Nagle ktos gwaltownie zapukal do drzwi…. Ania w strachu otworzyla drzwi. Stal przed nią wysoki, mily pan. Dziewczynka poczula ulge. – Chcecie moze zagrac ze mna w karty?
  • Odpowiedz
@Drogomir: mam na myśli starszą wersję (oryginał?) która czytałem lata temu i właśnie od 15 minut bezskutecznie jej szukam... Była dłuższa, miała dłuższą wkręte i miała dużo więcej sensu bo to to jest jakaś porażka po względem logiki, zwłaszcza fragment gdzie obcy facet puka do nich i chce grać w karty a one że spoko O.o

W mojej wersji on im wkręcił ze jest starym znajomym rodziców i powiedziały mu
  • Odpowiedz