Wpis z mikrobloga

@Shuras: Wrzuć co chcesz do koszyka i przejdź dalej wpisując dane swoje lub jakiekolwiek z zachowaniem kraju Poland, zobaczysz w kolejnych krokach metody płatności, wysyłki i to właśnie ubezpieczenie - Tax Insurance :)
  • Odpowiedz
@Ibuygou: jeszcze jedno pytanie, sorry że Ciebie nimi tak atakuje :D Ale nie wiesz jak będzie z cena w piątek, taka jak była wczoraj + kupon ? Tax z DHL ogarnąłem razem 27$ i właśnie fajnie jak by cena była jak poprzednio :)
  • Odpowiedz
@Ibuygou Mam dwa pytanka mianowicie skoro teraz się nie opłaca kupować bo kupony nie działają to będą nowe czy jak? a drugie to jeśli dostane powiadomienie z dhl o tym zapłacenia za vat to ibg mnie o tym poinformuje , że mogę to zwrócić tak?
  • Odpowiedz
@Ibuygou urodziło mi się w głowie jeszcze jedno pytanko. Jak to teraz wygląda rozumiem telefon 199$ aktualnie mowie o tym modelu https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi-note-3-pro-qualcomm-snapdragon-650-hexa-core-18ghz-3gb-ram-32gb-rom-7298.html do tego 17 $ dhl+5$ gwarancja +2$ gwarancja od vatu ta? to daje 223$ za wszystko ? a teraz ten niby bez promocji 258$ minus nie wiadoma wartość odjęta za pomocą tych kuponów czy to nie wyjdzie drożej?
  • Odpowiedz