Aktywne Wpisy
Potifara +110
Odrażające jest to, że tak spora część polskiego internetu jest w stanie bronić Michała „Boxdela" Barona. Nie mogę na to patrzeć. Przedwczoraj napisałem tutaj wpis zakończony „I pamiętajcie. Nie zostaje się wyrzuconym z własnego kilkudziesięciomilionowego przedsiębiorstwa na podstawie dwóch screenów." Dlaczego?
Bo najważniejsze osoby w federacji FAME widziały pewne rzeczy. Rzeczy, które teraz są dowodami i aktualnie znajdują się w prokuraturze. To te same rzeczy, które zostały zablokowane odnośnie publikacji ich w
Bo najważniejsze osoby w federacji FAME widziały pewne rzeczy. Rzeczy, które teraz są dowodami i aktualnie znajdują się w prokuraturze. To te same rzeczy, które zostały zablokowane odnośnie publikacji ich w
#!$%@? #karachan zniszczył mi życie. Siedziałem tam od 2011 roku jak miałem 15 lat. Dziś mam 20 i nie wchodzę tam od pol roku ale to jak ten portal na mnie wpłynął to masakra. Ich słownictwo zakorzenilo mi się w głowie i nie mówię tu o tekstach typu smiechlem itd tylko o typowo karaczanerskich np sram psa jak sra itd. #!$%@? przed poznaniem go było ok, miałem normalne życie a potem jego go odkryłem to zmieniłem się w #!$%@?. #!$%@? ciągle myślę o tym #!$%@? ale nie chce tam wracać. Chcialbym zapomnieć...
##!$%@? #gorzkiezale
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Solitary_Man
Zaakceptował: Asterling
Po kilku tygodniach odwyku ci przejdzie widzenie wszędzie tematów na posta. Nie polecam natomiast wjebywania się wykop bo to takie samo gówno, a i ciężej się uwolnić.