Wpis z mikrobloga

@alma_: @Pippo: myślałam, że potrzebuje do tego tej świętej wody ze świątyni, żeby je przygotować. To że sobie wycięła twarz i odstawiła do świątyni nie oznaczało jednoznacznie, że można ją sobie już tak po prostu użyć. Chyba źle zrozumiałam samo tworzenie twarzy do użytku przez Nikogo.
@13czarnychkotow: cały pomysł z twarzami jest jakby niedoprecyzowany i nie wiadomo do końca jak oni to robią. W końcu kawałek skóry z twarzy zmienia nie tylko twarz, ale też włosy, barwę glosu itd. Trudno w takich kolicznościach zarzucić Aryi, że potrafi coś czego nie powinna potrafić. W każdym razie Jaqen powiedział jej, że dziewczynka jest nikim, czyli spodziewam się, żę ukończyła szkolenie w całości
@Pippo: Ona po prostu zabiła i oskórowała Waif, czym wzbudziła szacunek Mężczyzny i została człowiekiem bez twarzy.
Jak już jest człowiekiem bez twarzy to nie musi jeździć do Bravos co moment i wymieniać twarzy. Przypomnij sobie jak robił to mężczyzna. Zwyczajnie machał sobie ręką przed twarzą i twarz już zmieniona. Nie widziałam żeby wyciągał czyjąś twarz z torby i zakładałxD To magia Pana Światła.