Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
UWAGA! Mam dla was przekaz prawdy! Nie żyjemy w bajkowym świecie tęczy i słońca gdzie faceci zakochują się w waszych fantastycznych charakterach. Nie i c--j. Wbijcie sobie to do łbów. Jak jesteś brzydka i gruba i nie masz ochoty ruszyć d--y i coś ze sobą zrobić to możesz liczyć tylko na obrzydliwych albo równie tłustych facetów jak ty. Kropka.
Umówiłem się wczoraj z dziewczyną, na fotkach 7/10. Zbliżając się do miejsca spotkania widzę zalanego wieloryba i nie wierzę własnym oczom. Będąc 20m od niej odwróciłem się na pięcie i odszedłem. Napisałem jej tylko, że się nie spotkamy i żeby na przyszłość nie kłamała na fotkach na tinderze. I jeszcze dostałem pretensje, że muszę być strasznie nadęty skoro nawet nie podszedłem się przywitać. Po co miałem podchodzić, żebyś mnie k---a pożarła?!
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Izabela_Wokulska: Ale i tak już się pojawił komentarz, że jestem tchórzem, że nie podszedłem. Gdybym musiał spędzić z nią chociaż kilka minut byłoby to dla mnie ekstremalnie nieprzyjemne więc zrobiłem to co DLA MNIE było najlepsze i najbardziej komfortowe. Mam gdzieś jej uczucia, najważniejszy dla mnie jest mój komfort i dobre samopoczucie. Jeśli to czyni ze mnie dupka... Well... I don't care
@DarkMindTraveler: (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Sam miałem sytuację, kiedy laska pokazywała foty z przed dwóch lat, kiedy to nie była jeszcze spycharką, dlatego nie szło tego "wyczuć".
A mirkom polecam patrzeć na
@Izabela_Wokulska: Po tym zdaniu mirki zmienily zdanie i jednak mozna klamac zdjeciami :D