Wpis z mikrobloga

@mroz3: Dwie koleżanki były ze mną, nigdy nie miały styczności z warcraftem. Wszystko ogarnęły, jedna się zastanawia nad zagraniem w wowa, a druga czeka żeby ze mną zagrać po sesji - jest tak najarana na tę grę, że zastanawia się nad kupnem kolekcjonerki legionu zanim jeszcze zaczęła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mroz3: no nieciekawie jest.
wcześniej grałem głównie w wotkla i imho najlepsza część, jakieś półroku temu odpaliłem cata z ciekawości bo zastanawiałem sie dlaczego jest tak psioczone że 'waniliowe serwery najlepsze serwery' i sie dowiedziałem dlaczego.
ta gra staje sie coraz bardziej uproszczona, granie postaciami zaczyna wyglądać tak samo i dzielą sie na mele i dystansoywch (tak naprawdę różniących sie tylko waleniem z łuku albo magii); wszystko dostajesz od razu, masa
@jokefake Skoro mówisz, że wotlk jest najlepszy to chyba nie grałeś na TBC. Nic nie pobije tego klimatu, tych walk z ilkiem, progresowania swp...

Ja boję się pójść na ten film, bo wiem że jak go obejrzę to wrócę do gry, a tego nie chcę. WoW to największy pożeracz czasu z jakim miałem styczność.
@mroz3: wczoraj byłem, ogólnie spoko, ale nie podobała mi się końcówka trochę, zwłaszcza

@aquilegia: na razie niech koleżanki kupią zwykłego Battle Chesta, zwłaszcza że teraz chyba już dodali do niego Cataclysm. Sam po seansie zastanawiam się czy nie wrócić, bo grałem jakieś 2 miesiące temu ale skończył się abo i zrobiłem przerwę ;p jakby co to wołajcie, bo jednak granie solo trochę nudzi