@kuba_kuba: @pss8888: a jak będę stał w przejściu obok dwóch wolnych miejsc, to też jest źle bo blokuje dostęp? Widocznie dla Ciebie powinni uruchomić osobną linię...
Jeśli jedziesz dalej to siadasz przy oknie i nogi blisko siebie
@pss8888: xD I może sie ma w ogóle niewidzialny, k---a, zrobić albo włączyć wampirzą zdolność trybu mgły, żeby nikomu nie przeszkadzać :D Albo znajdz mi to w regulaminie komunikacji miejskiej albo daj jeździć wygodnie i spokojnie innym.
@pss8888: Dresy mam na sobie tylko w zimie, jak śpie. Patologii też nie popieram ale żadnej patologii nie widze w kolesiu, który sobie siedzi na krześle w autobusie
@pss8888: @hystrix: Tak btw. Nie wiem czy sie przyglądaliście ale ja tam widze jeszcze dwa wolne miejsca z przodu, reszta autobusu jak wygląda nie wiem. Więc to ta stojąca na środku kobita byłaby dla mnie większym problemem niż koleżka (chociaż tak czy inaczej problemem nie na tyle wielkim, żeby pisać o nim na wykopie bo oba te problemy załatwiłbym zwyczajnym, krótkim "przepraszam")
@Sanctum_Officium: Na pewno nie jest to sytuacja godna robienia zdjęcia, ale mógł facet usiąść porządniej. Z drugiej strony projektanci miejsc w autobusach też nie są zbyt błyskotliwi i często zapominają, że nie jeżdżą nimi karzełki i po prostu nie da się usiąść inaczej niż w rozkroku.
@pss8888: Koleżka w autobusie nie ma aż tak bardzo rozkraczonych nóg, a z 2 strony co do zdjęcia, które wkleiłeś - pewnie, że bym sie rozsiadł, gdybym widział, że nie ma nikogo, kto by chciał usiąść a kobicie obok to nie przeszkadzało. Co w tym złego? Gdybym zobaczył, że ktoś wszedł i nie ma gdzie usiaść/ma ale daleko to bym usiadł "normalniej". Czy Ty myślisz, że bądąc w środku komunikacji
@pss8888: xD I może sie ma w ogóle niewidzialny, k---a, zrobić albo włączyć wampirzą zdolność trybu mgły, żeby nikomu nie przeszkadzać :D Albo znajdz mi to w regulaminie komunikacji miejskiej albo daj jeździć wygodnie i spokojnie innym.
Komentarz usunięty przez autora
@pss8888: Przecież on to kolano ma wysunięte jakieś 5cm za krzesło xD