@Sanremu: takie jest wyborażenie biednych ludzi o zamożniejszych, że noszą 5 tysiecy w kieszeni, żeby se jakąś omegę kupić albo kolację w mariott'cie ᶘᵒᴥᵒᶅ że w ogóle noszą przy sobie gotówkę
@Diplo: Nie narzekam na kasę xD Naprawdę myślisz że ktoś lata z taka kasą po ulicy xD? Karta jest o wiele wygodniejsza, po prostu nie wszystko się załatwia przelewami. Mam ogólnie troszkę #heheszki stąd jak się niektóre wykopki potrafią się spiąć ( ͡º͜ʖ͡º)
Naprawdę myślisz że ktoś lata z taka kasą po ulicy xD?
@Sanremu: Z czytaniem ze zrozumieniem też kiepsko. Ja nie wrzucam na mirko zdjęcia kibla bo sranie to dla mnie zwykła codzienna czynność. Dlatego też nie wrzucam tu zdjęć, ze mam pieniądze. To samo z 99,9% mirków
#pdk
źródło: comment_KFCA6bRdjjX4DnuFgGtJ0oP3TGmUfwNy.jpg
Pobierzże w ogóle noszą przy sobie gotówkę
Naprawdę myślisz że ktoś lata z taka kasą po ulicy xD? Karta jest o wiele wygodniejsza, po prostu nie wszystko się załatwia przelewami.
Mam ogólnie troszkę #heheszki stąd jak się niektóre wykopki potrafią się spiąć ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Sanremu: Z czytaniem ze zrozumieniem też kiepsko. Ja nie wrzucam na mirko zdjęcia kibla bo sranie to dla mnie zwykła codzienna czynność. Dlatego też nie wrzucam tu zdjęć, ze mam pieniądze. To samo z 99,9% mirków
źródło: comment_90PdTxnw2XPPUEtSBI4QyxslQg6MK5iV.jpg
Pobierzźródło: comment_RsEsJcWy56ueg5UW80y8CL8A53oF8Qxo.jpg
Pobierz@Sanremu
źródło: comment_KdpDkjm0xDBihZgRWUBObNRo3vQBjLvo.jpg
Pobierz@Sanremu: to kiedy robisz #rozdajo? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_5cMKoCXlTpV5gcRZXLfhM7bSD6FkKeCX.jpg
Pobierzźródło: comment_aIDFKP9NkRxgcVU3oqhAH8XyO4LG443D.jpg
Pobierz