Aktywne Wpisy
JEST-SUPER +29
Powiedźcie mi, czy ja przesadzam, czy mój różowy pasek. Różowy ma jutro urodziny. Jesteśmy ze sobą jakieś 9 miesięcy. Wczoraj podczas rozmowy któryś już raz coś tam mówiła o zaręczynach, a ja rzuciłem, że mam alergię na te jej finalizowanie związku. No i się obraziła. Do końca dnia się do mnie nie odzywała (pomimo, że ją przeprosiłem i zagadywałem na różne sposoby). Jak ją odwiozłem, to nawet się nie pożegnała, nic nie
ewolucja_myszowatych +374
Udało się trochę podbić obraz z wypadku BMW na podstawie nagrań od @dashcambandit i @Rabusek:
v.1 - podbicie jasności i klatek:
v.1 - podbicie jasności i klatek:
Wreszcie ściągnąłem apkę do liczenia kalorii (#bojowkafitatu) i zacznę liczyć porządnie kalorie.
Stażu trochę już jest. Trening mam dostosowany pod siebie, bo było parę kontuzji. Martwy u mnie odpada, przez można powiedzieć, już brak kolana.
Zawszę staram się jeść w miarę zdrowo. Słodyczy nie lubię. Alko tylko wpadał od czasu do czasu, bo jakieś wyjazdy itp. Teraz do 1 sierpnia bez żadnego alkoholu.
Ostatnio sobie trochę jadłem więcej i przytyłem 3 kg, ale to jest bardzo mało. Chcę zrobić to porządnie i tutaj pojawia się pytanie.
Na oko jadłem coś około 2600 - 2800 kcal. Teraz chce wejść na 3100 kcal, a docelowo 3500.
Czy prawie 500 kalorii z dnia na dzień nie będzie za dużo? Nie uleje mnie w cholerę? Rozkład makro jest spoko? Dla mnie te 150 g białka to małoo. Przyzwyczajony jestem jeść więcej. Ciężko mi jest z węglami, bo lepiej się czuję jak jem więcej tłuszczów niż węglów. I czuję się mniej podlany.
Lat: 25
Staż: Kilka lat z przerwami na operacje i zaczynanie od początku.
Waga: 69 kg
Wzrost: 173 cm
#dieta #mikrokoksy #mirkokoksy
Gorzej z dolnymi mięśniami brzucha, bo mam trochę lordozę czy jakoś tak to się nazywa i przez to dziwnie trochę dolne wyglądają.
Pozdrowienia od innego karła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pokey: 2 miesiące temu.
Możemy zakładać nowy tag: #karlycwicza
Chudo.